28.3.2011

Maalilinja häämöttää

Opinnäytetyöni on enää muutaman viikon päässä valmistumisestaan, joten siihen saakka pitää vähän odotella kunnollisia postauksia. Onneksi loppu jo häämöttää ja sitten voinkin vähän hengähtää. Siihen asti tulee todennäköisesti päivitettyä blogia enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Sorry!

21.3.2011

Vesi kiehuu!

Vanha (ruma) vedenkeittimeni meni rikki (jes!) ja uusi on nyt hankintalistalla. Markkinoille on tullut todella paljon hyvännäköisiä keittimiä, nyt pitäisi osata valita se kivoin. Dualitilla, Kenwoodilla ja De´longhilla on ehkä itseäni eniten miellyttävät mallit, mutta saatavuus ja hinnat voivat olla kiven alla. Tässä kuitenkin netistä poimimiani helmiä:

http://www.kenwoodworld.com/
 
http://www.kenwoodworld.com/

http://www.dualit.com/
 
http://www.delonghi.com/
 
http://www.delonghi.com/
Kenwoodin valkoinen KMix -keitin miellyttää tällä hetkellä eniten ja tietääkseni sitä saa mm. Stockalta. Hinta tosin taitaa olla aika tyyris.

20.3.2011

Muutto viittä vaille valmiina

Nyt on suurin urakka takanapäin, kun eilen lähdimme muuttoauton kanssa tyhjentämään vanhaa asuntoa. Kyllä sitä tavaraa on vaan niin paljon, vaikka asunto olikin pikkuinen. Apua minkälaista olisi, jos pitäisi muuttaa vaikka 200 neliön omakotitalosta uuteen! Minen kestäisi. Onneksi saimme muuttoavuksi siskoni ja hänen miehekkeensä, sillä muutosta ei olisi tullut yhtään mitään ilman heitä. Vielä pitää käydä tekemässä loppusiivous, mutta muutoin asiat ovat oikein hyvällä mallillaan ja pääsen tekemään uuteen asuntoon pintaremonttia, kunhan pääsen opinnäytetyöni ääreltä irtautumaan. Sen jälkeen alkaakin sitten se kaikkein kivoin osuus eli sisustaminen!

Pahoitteluni vielä kuvatonta postausta. Varmasti saatte nähdä ennen-ja-jälkeen -kuvia sekä tuunauksia sisustusprojektista myöhemmin, kunhan siihen pisteeseen päästään. :)

15.3.2011

Kellään nurkissa ylimääräisiä kalusteita?

Muutto alkaa olla edessä ja kun pienestä kämpästä muuttaa selvästi isompaan, on yhtäkkiä pulaa kalusteista. Uudessa asunossa ei ole kuin yksi komero eikä mitään säilytyskalusteita tai vaatekaappeja. Siksi kysynkin teiltä blogini lukijat, mahtaako kenelläkään olla mitään sellaista tavaraa tai kalusteita, joista haluaisitte päästä eroon? Kaapit, hyllyt ja laatikostot tulisivat tarpeeseen ja mieluiten valkoisina tai sitten esim. puisina, jotka voisi maalata.

Harmittaa pirusti kun menin missaamaan Huuto.netistä löytämäni Ikean Bestå -sarjan kaapistot, joten kys. sarjan kalusteista otan mieluusti tarjouksia vastaan, mutta kaikki muutkin noteerataan. Myös jotain vaihtokaupan tapaista voin ajatella. :)

5.3.2011

Me muutetaan

Ihan hävettää, kun blogin päivittäminen on jäänyt kaiken muun hommailun alle. Opinnäytetyö vie oman aikansa ja sen lisäksi me muutetaan ihan kohta. Meistä tulee helsinkiläisiä - vihdoinkin! Ihanaa päästä sisustamaan uutta kämppää ennen kaikkea siksi, että edelliseen verrattuna meillä on uudessa kodissa ruhtinaallisesti tilaa ja kaiken lisäksi parveke. Jee!

Huomenna tulee uutta juttua ja kuviakin.

1.3.2011

Kantiksesta

Stockan kanta-asiakaslehdestä bongasin aika mielenkiintoisen uutuuden, biohajoavat kynät:


Ja taas löytyi yksi uusi ilmankostutinmalli, AIR-O-SWISS U650 Ultrasonic, joka on myöskin sieltä enemmän muotoillusta päästä. Ei ihan rumilus, mutta ei todellakaan vedä vertoja edellisille listauksilleni:
Molemmat kuvat sakannattu PREMiERE -lehdestä.