23.10.2009

Kirjallisuutta


Tänä vuonna minulla olikin onni päästä kerrankin jonnekin ajoissa ja ensimmäisten joukossa: heti torstai-aamuna suuntasin kirjamessuille. Messuilla on aina karmea ruuhka, joten tällä kertaa vältimme pahimman tungoksen ja pääsimme nauttimaan tarjonnasta suhteellisen väljästi, vaikka siltikin väkeä oli paljon.

Olisin halunnut ostaa vaikka kuinka paljon ihania uutuuksia, mutta kun kirjat tuppaavat olemaan kauhean kalliita. :/ Lähes jokaisesta saa pulittaa keskimäärin sen 20€, usein enemmän, joten tällä kertaa ostin vain uuden Kissan aktivointi -oppaan ja yhden joululahjan (tai oikeastaan äitini sen osti minulle ja siskolleni). Nyt me päästään tyttöjen kanssa opettelemaan hauskoja temppuja! :D


Samaan aikaan järjestetyt Viini, ruoka ja hyvä elämä- sekä musiikkimessut olivat pettymys, varsinkin se musiikkipuoli. Hyvin suppea oli tarjonta, mutta ruokapuoli oli sentään vähän isompi ja monipuolisempi.

Asiasta kukkaruukkuun: perjantai, ihka uusi 32 tuuman taulutelkkari ja hyvä leffa! Loman viimeiset päivät alkavat lupaavasti. ;)


2 kommenttia:

  1. Todellakin, ihania ostoksia! Hyviä naksuttelu- ja leffahetkiä :)

    VastaaPoista
  2. Menina: Kiitos, naksutin tosin vielä puuttuu, mutta sellaisenhan saa helposti ja edullisesti ostettua.

    VastaaPoista