18.8.2010

Ihan pientä

Kuva: minimii.com
Syyskuussa pääsevät sekä lapset että miniatyyreihin hurahtaneet, modernista huippumuotoilusta kiinnostuneet aikuiset leikkimään Arne Jacobsenin omassa villassa Charlottelundissa, kun Minimii tuo markkinoille uudenlaisen, modernin nukkekodin. Allekirjoittanut on harrastanut nukkekoteja intohimoisesti menneisyydessä, joskin harrastus on jäänyt kaiken muun viedessä ajan, joskaan miniatyyrien viehätys ei ole kadonnut mihinkään.

Taloon on saatavilla myös Jacobsenin suunnittelemia huonekaluja, mattoja, tauluja, tapetteja ja valaisimia. Nukkekoti on jo sinällään kaunis designesine ja katseenvangitsija, joten en usko pelkkien lapsiperheiden innostuvan tästä. Ainakin itse olisin valmis ottamaan tuollaisen heti kotiini jos vain tilaa, sopiva paikka ja ylimääräistä rahaa löytyisi! Ja ellen ihan koko taloa, niin ainakin sen ihania pienoishuonekaluja johonkin hyllynreunalle odottamaan oikeankokoisia versioitaan. ;)

Talo maksaa 840 € ja huonekalut vaihtelevat 20 - 60 € välillä.Kuvat: minimii.com

3 kommenttia:

 1. Tänne tulisi talo, eikä ole kiinni tilasta eikä paikasta vaan rahasta, maksaa kuulemma 840 euroa... Ei ihan joka penskalle.

  VastaaPoista
 2. Huh, mäkin ihastelin tuota Dekossa ja pohdin hintaa... Ihan NOIN kalliiksi en sitä arvannut - taitaa tosiaan olla (rikkaiden) aikuisten nukkekoti! Pöh. Mutta onhan ne Artekin minituolitkin, joita haluaisiin joskun johonkin moderniin roombox-miniloftiin, melkoisen hinnakkaita, jotain 200 e/tuoli. Pitää ensin saada kaikki oikeat tuolit hankittua, ehkä sitten on varaa tuollaiseen mineilyyn...

  VastaaPoista
 3. Sitruuna: Ei tosiaan taida olla ihan joka penskalle tuo tulossa! Ehkä pääsisi halvemmalla rakentamalla samaan tyyliin olevan pienoistalon itse.

  Jenni: Pikkuiset kys. nukkekodin huonekalut maksavat sitten about 20 - 50 €, eli muutaman voisikin harkita ostavansa ilman, että joutuu perikatoon. ;)
  Itsekin olen ihastellut niitä Artekin minituoleja, mutta hinnat ovat kyllä ihan poskettomia!

  VastaaPoista