17.8.2011

Operaatio kissanvessan piilotus

Ongelma miten-piilottaa-järkevästi-kissanhiekkalaatikko-ja-estää-Deviä-pääsemästä-sinne on ratkennut. Pitkään aikomuksenani oli tuunata jotain Ikean Bestå-laatikosta, mutta koska ne eivät ole siitä ihan halvimmasta päästä, päätin vielä kierrellä kirpputoreja ratkaisua etsien. No, niinhän se sitten tuli vastaan Fida lähestystorilla: kaksi täsmälleen etsimäni kokoista täysmäntyistä kaappia, todennäköisesti alunperin tarkoitettu seinälle kiinnitettäviksi tai lattialle seisomaan. Toinen oli pinnaltaan hiukan huonommassa kunnossa kuin toinen, mutta molemmat oli käsitelty jollakin Osmo Colorin tapaisella puuöljyllä harmaaksi. Tämähän passasi minulle, onhan harmaa yksi perusväri sisustuksessani.

Tutkittuani kappeja tarkemmin, kävi ilmi, että niitä voi pitää myös arkkumallisesti selällään. Siispä: vain reikä sivuun ja kissanvessalaatikko sisään! Molemmat kaapit lähtivät mukaan, toisen ajattelin sijoittaa parvekkeelle sitten, kun lasitus on asennettu. Harvoin löytää täyspuisia, tukevia metallisaranallisia kaappeja niin edullisesti kuin nämä: vain 10 € kappale!

Kulkuaukon puhkaisemisen hoiti isäni, jonka jälkeen seurasi pintojen hiominen ja vanhan pintakäsittelyn poistaminen. Aukon alle vielä astinlauta, valkoista peittävää Osmo Coloria pintaan kolme kerrosta ja avot, valmista tuli. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Koska vessalaatikon paikka on eteisessä, toimii se samalla istuinpenkkinä ja tasona. Ompelin siihen istuintyynyn pehmusteeksi. Tässä kokonaisuus kuvin:






5 kommenttia:

 1. Vau, siitähän tuli hieno, mitatkin juuri oikeat! Itsekin suosin ihan jo periaatteen vuoksi mielellään kierrättämistä. Ilmeisesti kisutkin ovat jo oivaltaneet mistä on kysymys. Mahtaa Deviä hatuttaa;)

  VastaaPoista
 2. Viiv: Kierrätys kunniaan! :D

  Sitruuna: Mahtava tosiaan ja uskomatonta, että vielä täysin oikean kokoinen.

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä idea! :D

  VastaaPoista