5.7.2015

Hopottajat -testissä koiranruokaa

Pääsin Hopottajat -suosittelukampanjaan mukaan testaamaan koiranruokaa. Hopottajat on samanlainen kuin Buzzador, eli suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin.



Golden Eaglen Holistic Health -sarjan uusimpia tulokkaita ovat Farm formula, Ocean formula ja Wild formula. Minulle lähetettiin testattavaksi Farm formula, joka on maultaan ankka & kalkkuna. On ollut ilo huomata, kuinka markkinoille on tullut entistä enemmän täysin viljattomia koiran kuivaruokia, mikä on erittäin tervetullut suuntaus mielestäni. Nappulakoko tässä sarjassa on sopiva pienelle koiralle eikä maistuvuudessa ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Myöskään jätösten määrään uuteen ruokaan vaihtaminen ei ole vaikuttanut. Aikaisemmin olen tarjonnut koiralleni vaihtelevasti viljattomia kuivaruokia, kuten Belcandoa, N & D:tä, Orijenia, Acanaa, Purizonia jne. Golden Eaglea en ole aikaisemmin tarjonnut, sillä sillä ei ole ollut viljatonta vaihtoehtoa, ennen kuin nyt tämä uusi sarja jota pääsimme testaamaan. Ruokaa jälleenmyyvät useimmat lemmikkieläinliikkeet ja näiden lisäksi mm. Kodin Terrat. En ole vielä päässyt tsekkaamaan mikä mahtaa olla ruoan kilohinta, mutta jos se on kohdillaan, en näe syytä miksi en voisi ottaa sitä pysyvästi osaksi koirani ruokavaliota.


Kaiken kaikkiaan siis testijakso on ollut positiivinen ja mikäli omalle koirallesi on tullut oireita tai maistuvuus on ollut huono muissa koiranruoissa, suosittelen kokeilemaan tätä. Tässä vielä linkki tuotteen sivuille, käyhän tutustumassa: http://www.goldeneaglepetfoods.fi/freshmeat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti