27.6.2009

Coralinen innoittamana

Tämä on niin tätä! Viikolla aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja helle on mitä uskomattomin ja kas, kun työläiset pääsevät viikonlopun viettoon istuttuaan neljän seinän sisällä pakertamassa koko viikon, lauantaina sataa! On kyllä vähän epäreilua vaikka sateesta periaatteessa tykkäänkin. >:(
Helpotti edes vähän saada kirjoitettua tuo...

Viikolla tein duunissa Coralinen innoittamana nappiriipuksen. Riipus on 925 -hopeaa (sterling) ja siis ihan omin käsin tehty. Alunperin olin ajatellut valaa hopeasta oikean muovisen napin, mutta koska juuri edellisenä päivänä oli ehtinyt viimeinen valusatsi lähtemään postissa Raiskiselle, päätin tehdä napin itse. Lopputulos on seuraavanlainen:



Viime viikonloppuna vanhempieni penkoessa vaatekomeroa löytyi mummini ikivanha Singerin ompelukone. Nyt vain pitäsi puhdistaa se pölykerroksen alta ja kokeilla, toimiiko vanhus vielä. Jos se toimii, saan omaan opiskelijaboksiinikin ompelukoneen. Helpottuu koulutyöt huomattavasti kun ei tarvitse raahata ompelutarpeita aina kahden asunnon välillä. Kaiken lisäksi sain kolme hyvää leffaa lainaksi siskoltani ja hänen poikaystävältään, joten kyllä nyt kelpaa viettää sadepäivää sisällä (ellei sitten illansuussa alkaisi aurinkokin paistamaan).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti