17.7.2009

Kissoja, susheja ja musiikkia

Ihania hellesäitä on piisannut niin mukavasti, että bloggaaminen on jäänyt vähän vähemmälle viime päivinä. Tiistaina kuitenkin kävimme enoni luona Karkkilassa. Heillä on kaksi maatiaiskissaa, tyttö Gloria ja poika Sulo. Sulo onkin aikamoinen pörhelöhäntä, ja eläinlääkäri oli kertoman mukaan kutsunut Suloa oravapojaksi! :)

Sulo


Gloria


Olen jo pitkään halunut maistaa susheja kun joka paikassa niitä niin kovasti hehkutetaan, joten valmistimme niitä lounaaksi. Ja kylläpä niissä on aikamoinen näpertäminen. Alkuruuaksi teimme misokeittoa, jonka jälkeen tarjolla oli nuudeli-kasviswokkia ja lopuksi susheja. Koska äitini on allerginen kalalle, susheja oli kahta lajia: kylmäsavulohitäytteellä ja riisipaperiin käärittyjä kasvis-susheja. Kasvis-sushit olivat ihan hyviä, joskaan niistä ei tullut niin tiiviitä, maukkaita ja kauniita kuin aidoista susheista riisipaperin takia.
Mutta ne oikeat sushit: en enää yhtään ihmettele, miksi niitä niin kovin kehutaan! Herrrkullisia!

Kattaus ulkona


Sushitarjotin


Ja sitten jotain muuta. Enoni osti minulta vanhan Sonyni joten asia oli sillä selvä. Ostin itselleni kauan himoitsemani iPodin! Mikä ihana laite, en kadu hetkeäkään sen ostamista. On ihmeellistä, kuinka niin pienessä laitteessa voi olla niin nerokkaita ominaisuuksia. Ja iTunes, voiko musiikin ostaminen enää helpommaksi mennä? Nyt täytyy vain ommella pieni iPodin menevä kuljetuspussukka menoihin mukaan.

3 kommenttia:

 1. Nyt oli kyllä virhe tulla tänne nälkäisenä... Ihanan herkulliselta näyttää ja uskon että maistuikin :D
  On mennyt tässä aika niin kissojen menujen suunnitteluun, että eipä ole paljon mielikuvitusta riittänyt omien sapuskojen suhteen. Olispas se ikioma personal cook, joka kulkis mukana jokapaikkaan... ;)

  VastaaPoista
 2. Menina: Siis aivan ihania susheja kyllä olivat! Nyt kun pääsi niiden makuun, makuhermoja kutkuttaa kauheasti kokeilla erilaisia täytteitä, vaikkapa katkarapuja tms.

  Personal cook olisi kyllä ihan loistava idea, kannatetaan! :D

  VastaaPoista
 3. Sulon häntä on kyllä todella suloinen. Harvoin näkee noin vaikuttavaa!

  Meille ostetaan välillä valmista sushia. Yleensä niin nirso Cisu meinaa tulla siitä hulluksi ja yrittää viedä koko sushirasian itselleen; ainakin sitä on lopuksi ihan pakko päästä nuolemaan. Viis wasabista!

  VastaaPoista