5.7.2009

Lauantaina torilla

Toritunnelmaa

Piipahdimme lauantaina päivällä Hietsun kirpparilla ja kauppatorilla. Kirpparilta ei tarttunut mukaan mitään, mutta torilta sitäkin enemmän: mansikoita, herneitä, uusia perunoita, tilliä, persiljaa, valkoisia nauriita, porkkanoita, yms.

Viikonloppu on mennyt lähinnä sadetta ja aurinkoa kytätessä, kirjaa ja ehtiä lukiessa, leffoja katsellen ja löhöten. Sitähän se loma on, lepoa ja nautiskelua. :)

6 kommenttia:

 1. Ihan oikea meininki! ;)

  VastaaPoista
 2. Menina: Eikös vain olekin! :D

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä! Hei muuten, profiilissa lukee että opiskelet muotoilua, saanko kysyä että missä ja mitä muotoilua? Itse olen alasta kiinnostunut mutta en opiskele alaa (vielä).

  VastaaPoista
 4. Satusade: Saa toki kysyä. Opiskelen Lahden Muotoiluinstituutissa ja kahden vuoden päästä pitäisi valmistua muotoilijaksi.

  VastaaPoista
 5. Oi! Olin itse muotoiluinstituutin pääsykokeissa tänä keväänä. Nyt ei tärpännyt, mutta enkäpä ensi vuonna... Koulu vaikutti ihanalta!

  VastaaPoista
 6. Satusade: Harmillista tosiaan. Kuuntelin itsekin ennen tämän kevään pääsykokeita puhuttavan, että ensilukuvuodeksi tosiaan otetaan kouluun taas vähemmän opiskelijoita ja vaatimustaso vain kovenee. Ja osasyy tähän taitaapi olla taantuma. :/

  VastaaPoista