9.8.2009

Kirsikoita

Helteinen iltapäivä innoitti tekemään kävelylenkin Vantaankosken rannan pitkospuita kiertäen. Retkellä löysin kaksi tattia jotka paistoin kotona. Nami! :D Otin niistä kyllä kuviakin, mutta äitini vanha työkamera osoittautuikin odotettua huonommaksi ja kuvista tuli aivan surkeita. :/ Dammit! Taitaa olla kohta korkea aika ihan oikeasti ruveta katselemaan sitä kunnon digijärkkäriä. Edellisen postauksen kuvatkin ovat kummallisen pikselöityneitä...

No onneksi edes muutamat kuvat onnistuivat tyydyttävästi ja sain korjattua pahimmat värivirheet kuvankäsittelyohjelmalla, vaikka alla olevan kuvan sävy on edelleenkin kummallinen.


Tänään kävelin myös katolla kuin Katto-Kassinen konsanaan. Kirsikkapuumme on ollut taas jokavuotiseen tapaansa niin ahkera, että kirsikoita on kypsynyt oksat notkollaan. Oli siis sadonkorjuun aika. Puu on kuitenkin jo niin korkea, että ylimpien oksien kirsikat piti poimia katolla seisten ja kukapa muukaan siihen hommaan nakitettiin kuin se perheen pienin, ketterin ja kevyin (enkä nyt tarkoita kumpaakaan kissoistani). ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti