10.11.2009

Ajatusleikki

Kuvitellaan, että nyt on sunnuntai ja kerron viikonlopun tapahtumista ihan ajallaan, ok? ;)

Arvaatkaas missä kävin? No Messukeskuksessa mesuilla! Elmamessut ovat jo monena vuotena kuuluneet omaan must-visit -listaani eikä sitä voinut jättää käymättä tälläkään kertaa. Oikeastaan Elma ei ollut se tärkein tapahtuma, vaan samaan aikaan järjestetyt Kädentaitomessut, joilla esiteltiin kaikkea ihanaa. Yllättävää tosin oli, etten kaikesta huolimatta ostanut yhtään mitään vaikka tekikin mieli vaikka mitä. Kaikki ne jutut joita himoitsin, maksoivat turhan paljon. :/No hätä ei ole tämän näköinen, onneksi sain paljon ideoita ja hyvää mieltä ja tulevana viikonloppuna suunta käy kohti Tamperetta ja vieläkin isompia käsityömessuja.

Messujen jälkeen iski kauhea käsillätekemisen tuska ja tein fimo- ja cernitmassata kylppäriin käsipyyhe- ja ovikyltin. Meikäläisellä on niin monta ovea pienessä kämpässä, että vähänkin vieraampi on aina menossa vaatekomeroon kun haluaa vessaan.


NYT alan laskea hitaasti kymmenestä alaspäin ja kun sanon yksi, olet jälleen nykypäivässä.

Yksi. PIM!

Tänään tuli kaunis talvi. Luonto on saanut sokerikuorrutuksen ja minä kausiflunssa- ja sikainfluenssarokotuksen. On muuten molemmat kädet kipeät. Auts!
Sain rokotteen opiskelijoiden terveydenhuollon kautta ja vaikka koko koulutuskonsernissa on riskiryhmään kuuluvia oppilaita Suomen kansan vastaavaan määrään verrattuna huomattavasti vähemmän, jouduin siltikin odottamaan vuoroani 2, 5 tuntia. Just. Miksei ne vaan osaa?

4 kommenttia:

 1. Oliko messut minkälaiset? Olen itse noihin Messukeskuksessa oleviin messuihin vähän pettynyt, siellä on ollut turhan paljon krääsää ja asiaan kuulumatonta myyjää mukana. Lisäksi on ollut enemmän tuotteita kuin materiaaleja.

  VastaaPoista
 2. sitruuna: No kyllähän siellä taas oli vaikka minkälaista kipukoukun, ihmepesuaineen ja made-in-china -krääsän myyjää valitettavasti. Pääosin ehkä enemmänkin valmiiden käsitöiden myyjiä ja pieni osuus oli käsityötarvikkeita.

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän, miksi kutsut itseäsi messuluudaksi! :)

  Kivat kyltit olit askarrellut. Olisi kiva nähdä enemmän muitakin tekemiäsi juttuja tai kuulla enemmän opinnoistasi. Mutta saat toki itse päättää blogin sisällöstä.

  Kiva, että Bella on pysynyt terveenä!

  VastaaPoista
 4. Jenni: Juu, noita lempinimiä on kertynyt itselleni niin itseni- kuin muidenkin keksiminä, heh! ;)
  Itseasiassa nyt kun mainitsit, voisin ihan hyvin kertoa enemmänkin oponnoistani. Olen juuri saanut valmiiksi koulutyön nimeltä "tuuli-ilmaisin" ja työn alla on keramiikkamaljakko. Voisinkin bloggailla niistä seuraavaksi. Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista