23.11.2009

Muinaisolioita

Olimme siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa Hartwall Areenalla katsomassa Walking With Dinosaurs -spektaakkelia (josta alkukesästä bloggailinkin). Ooh, se oli upea! Tykkäsin, tykkäsin! :DValitettavasti showta ei saanut kuvata eikä kamerani olisi pimeässä mihinkään pystynytkään, joten tässä muutamia kuvia netistä:

Kaikki kuvat: Dinosaurlive.com
4 kommenttia:

 1. Voihan kurjuus :( Teillä on kissat joutuneet kyllä ihan liikaa kampailemaan kaikenlaisten pöpöjen ja harmistusten kanssa. Toivottavasti Bellallekin on tänään jo syömisinto palautunut. Harva kipeä kissa kai suostuu syömään tai juomaan, joten älä ainakaan itseäsi syytä. Mäykynenkin oli tiputuksessa silloin joskus kesällä juurikin siksi, ettei vapaaehtoisesti mennyt mikään alas ja pakkojuoton tulokset olivat heikot.

  Pikaista paranemista ja täällä pidetään peukkuja pystyssä, että tämän jälkeen Bella ja Mansikka saisivat viettää eläinlääkäritöntä ja tervettä elämää vähän pidemmänkin tovin.

  VastaaPoista
 2. Hra Mäykynen: Kiitos kannustavista sanoistasi. Nyt on kissojen vointi jo lähes normaalilla tolalla, eli voiton puolella ollaan jo. :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, veljenpoikani olisi halunnut katsomaan Dinoja myös. Oli ilmoittanut äidilleen, että mennään katsomaan sinne HELSINKIIN, ja kun äiti oli sanonut että aika kalliiksi tulee koko perheen mennä, niin Oskari oli sanonut, että ei teidän muiden tarvitse mennä, hän menee Sarin kanssa. No, koska viisivuotias ei vielä voi matkustaa tänne asti yksin niin jäi sitten dinot näkemättä, vaikka lupasinkin että vien Oskarin, jos joku hänet tänne tuo. Oskari on kova dinofani.

  VastaaPoista
 4. Sitruuna: Harmin paikka pikku Oskarin kannalta. Hän olisi varmasti tykännyt. Toivotaan, että dinot tulevat joku vuosi uudestaan, tai ainakin minä toivon. :)

  VastaaPoista