6.12.2009

Eilen ja tänään

Lauantaina vietimme koko perheen kanssa siskoni syntymäpäiviä, vaikkakin virallisesti synttärit ovat vasta maanantaina. Mukana juhlimassa olivat myös enoni ja siskoni poikaystävä. Ohjelmassa oli ruhtinaallinen päivällinen kera suklaakakun. Onnea, rakas sisko!

Kuva: Ornamo.fi

Tänään kävin Ornamon joulumyyjäisissä. Ihania juttuja, mutta en taaskaan ostanut yhtään mitään. Omalla kohdallani vain tulee aina se tosiasia vastaan, että mitä sitä ostamaan kun voin tehdä samantapaisia tuotteita ihan itsekin lähes ilmaiseksi.

4 kommenttia:

 1. No jo on hankalaa! Toivottavasti nyt saatte sitten kunnon lääkkeen ja se auttaa, pysyvästi. Kyllä pitää koettelemuksia kerääntyä samaan kissaporukkaan :(

  VastaaPoista
 2. Jenni: Huoh, sinäpä sen sanoit. Olen kuitenkin optimistinen tulevan suhteen, sillä tämä uusi lääke, jota tod. näk. tytöille määrätää, on osoittautunut erittäin toimivaksi. Edes jotakin positiivista sentään... ;)

  VastaaPoista
 3. Olin sunnuntaina myös Ornamon myyjäisissä, enkä myöskään ostanut mitään. Paitsi myymälän puolelta kalenterin.

  Tsemppiä kissojen ongelmien kanssa taisteluun! Meillä saatiin Maunon sienitesteistä negat ja nyt ollaan vaan allergian varassa. Jatkossa selvitellään sitten onko kyse atopiasta (ulkoinen) vai ruoka-aineallergiasta (sisäinen) ja mikä aiheuttaja on. Pitkä tie edessä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos sitruuna kannustavista sanoistasi. Uskon ja toivon, että saan lääkkeen pian niin homma saadaan hoitoon. Poljon hyvää onnea ja tsemppiä myös sinulle Maunon mysteeritassun kanssa.

  VastaaPoista