31.12.2009

Hyvästi vanha, tervetuloa uusi!

Niin, tänään se sitten taas vanha vuosi loppuu ja uusi alkaa. Minkälainen oli vuosi 2009?

Koulussa vuosi oli vaikea: olin jotenkin kummallisesti lukossa, eikä tehtävät oikein ottaneet onnistuakseen. Loppuvuodesta luovuus onneksi alkoi taas luistamaan jo paremmin, ja toivon putken jatkuvan kevätlukukaudellakin.

Designpuolella mieleen päällimmäiseksi jäi Helsingin valinta maailman designpääkaupungiksi 2012. Vuoden 2011 keväällä on minun määrä valmistua muotoilijaksi, joten lähtökohdat oman uran aloittamiselle ovat suotuisat. Uskon myös, että designpääkaupunkiprojekti tuo paljon uusia mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja loppuaikani opintojen pariin.

Talvi. Se olikin loppuvuoden harvinaisen täydellinen tapaus. En muista, milloin olisi ollut näin kaunis ja runsasluminen talvi sitten lapsuuvuosieni. Juuri nytkin on mitä upein talvipäivä satumaisine lumenkuorruttamine puineen. Kuinka kaunista!

Mieleeni jäi tietysti myös tämä blogi, jonka aloitin helmikuussa. On ollut todella mukavaa kirjoitella omista tekemisistäni muille, lukea toisten touhuista ja saada paljon iloa ja inspiraatiota teiltä. Sydäntäni lämmittää todella se, että olen saanut monta uutta ihanaa blogiystävää. Kiitos teille kaikille!


Paljon onnea, iloa
ja
inspiraatiota
uudelle alkavalle vuodelle 2010!Jänis oli juossut lumen ja pensaiden muodostaman kaarikäytävän ali.

7 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta, blogiystävä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja samoin Jenni, blogiystävä! :D

  VastaaPoista
 3. Onnellista uutta vuotta! Seuraamme mielenkiinnolla myös sinun Mansikan ja Bellan tempauksia vuoden 2010 puolelta ja ehkäpä joskus vielä kisaanäyttelyssäkin törmätään :)

  VastaaPoista
 4. Onnea ja terveyttä alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 5. Hra Mäykynen: Kiitos, mekin seuraamme ilma muuta teidän poppoon kuulumisia jatkossakin. Toivottavasti pääsisimme vielä Bellankin kanssa näyttelyihin ja tapaamaan mahdollisesti teitä ja muita tuttuja.

  Sirpa ja Kollo: Kiitos samoin! :)

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavaa alkanutta vuotta koko teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 7. Sitruuna: Kiitos, kiitos! Sitä samaa teille. :)

  VastaaPoista