28.2.2010

Kuvauskärpäsen lentoharjoitukset

Tuskin tarvitsee edes mainita, mitä minä olen tehnyt nämä viimepäivät? ;)


Kuvauksesta innostuneena kävimme eilen Kaapelitehtaalla Suomen valokuvataiteen museossa katsomassa hienoja valokuvanäyttelyitä. Itse pidin erityisesti Antero Takalan Mindscapes -näyttelystä, mutta Susanna Majurin kuvista en niinkään. Myös Atelier O. Haapalan kabinettikuvista pidin todella paljon.

Tässä muutamia uudella järkkärillä otettuja kuvia. Sommitelmallisesti nämä eivät ole huikeita, mutta terävyydeltään luonnollisesti aivan toista luokkaa, kuin pokkarilla otetut:
Ja tietty muutama otos Bellastakin:(Harmillisesti salama heijastuu tässä vastapäätä ikkunasta)

Bellsi pääsi papan hurjaan vuoristorataan matkustaen rullatun maton sisällä. Vähän on virnun näköinen. ;)

3 kommenttia:

 1. Hyviä lentoharjoituksia kuvauskärpäselle, hieno kamera! Ja hyvä, että sinulla on aina kuvauksellinen malli lähettyvilläsi. :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia Bellasta, varmaan tosi innostavaa kuvata kun on uusi kalusto käsissä. Itse olen vielä "pokkari"tasolla vai mikälie tuo Canoni nyt onkaan, ei kai sitä ihan pokkariksi voi sanoa mutta ei järkkärikään ole. Järkkäriä tekisi mieli, mutta ehkä joskus sitten...

  VastaaPoista
 3. Jenni: Kiitos! :)

  Sitruuna: Kyllä vain, on ihan toinen ote nyt kuvaamiseen ja intoa riittää.
  Muistan sen sinun kamerasi, se semmoinen "vähän edistyneempi" pokkari, jolla muuten olet saanut todella hyviä kuvia vaikkei se järkkäri olekaan.
  Olihan tämä oma järkkärini toki arvokas hankinta, mutta se onkin pitkän tähtäimen sijoitus: tarvitsen sitä opinnoissani, tulevaisuudessa ammatissani ja työnhaussa.

  VastaaPoista