23.2.2010

Pyryttää

Taas tulee lunta oikein pyryttämällä ties kuinka monetta päivää. Saisi jo lumen tulo loppua. On ollut historiallisen hyvä ja runsasluminen talvi, mutta nyt alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttämään tämä valkoisuus. Haluan jo päästä nauttimaan sulavasta lumesta, auringon säteiden lämmöstä, luonnon heräämisestä talven jälkeen ja tietenkin valosta. Aamuisin on onneksi jo paljon helpompi herätä, kun ei ole enää niin sysipimeää ja koululta palatessakin valoa vielä riittää.

Valosta puheen ollen, sain vasta nyt kuvatuksi Flensted Mobilesin kurjet. Kurjet liikkuvat kauniisti ikkunan edessä (tarpeeksi korkealla Bellan tassuilta tietenkin!) ihan pienestäkin ilmavirrasta, mutta huono kuva ei todellakaan tee niille oikeutta. On tosi vaikeaa saada hyvää kuvaa alati liikkuvista paperilinnuista.

2 kommenttia:

  1. Mä haluaisin Flensted Mobilesin Kuumailmapallomobilen! Se on ihana kans!

    VastaaPoista
  2. Paint it black: Minä niin tykkään kys. valmistajan mobileista ja myynnissä tuolloin oli myös yhdenlainen kuumailmapallomobile, mutta se oli sellainen silhuetti jostakin Andersenin sadusta. Olen monasti ihastellut eri malleja firman nettisivuilla. Kaikki kelpuuttaisin. :D

    VastaaPoista