20.6.2010

Pointsit Plastexille

Olen jo pitkään pähkäillyt ongelmaa nimeltä kaupan yrtit. Rakastan yli kaiken basilikaa ja sitä tuleekin ostettua runsaasti pitkin vuotta. Äitini samoiten tykkää käyttää tuoreita yrttejä niin salaateissa kuin ruoanlaitossakin, eikä vielä ole tullut vastaan yhtään sopivaa ratkaisua niiden sijoittamiseksi keittiössä ja niiden pitämiseksi elossa. ZenGrow on kyllä tiedossa, mutta kokonaisuus on iso, vie paljon tilaa ja lisäksi maksaa mansikoita. Edullisempi ja karsitumpi, mutta tuskin kauheasti ZenGrowlle kalpeneva vaihtoehto on kuitenkin nyt tullut markkinoille, nimittäin Plastexin itsekasteleva yrttiruukku.


Näitä ostettiin uudenkarheaan keittiöömme ihan kaksi kappalein: toinen basilikoille ja toinen salaateille, rucoloille, yms. muille yrteille. Saa nähdä, miten tulee toimimaan, mutta toiveet on korkealla. Ikeassakin käytiin alennusmyynnissä ostamassa muutama uusi päivitys keittiöön. Kuivauspurkit keittiövälineille ja matto. Ja huomenna tuleekin sitten se uusi, hiaano uuni! :) 2 kommenttia:

  1. Onpas täälläkin tapahtunut kaikenlaista viime aikoina. Onneksi Bella on ilmeisesti jo parantunut anaalirauhasvaivoistaan. Tuollainen Plastexin kastelusysteemi voisi hyvin sopia Mäykysen ja Ellinkin keittiöön. ZenGrow on joskus ollut jopa harkinnassa, mutta tuntunut turhan hintavalta. Joku ratkaisu olisi kuitenkin hyvä, ettei yrtit aina nuutuisi niin nopeasti. Sitä en sitten tiedä, miten rauhassa yrtit saisivat meillä tuollaisessa olla, vai olisiko täällä kaksi yli-innokasta puutarhuria...

    VastaaPoista
  2. Hra Mäykynen: Juu, kaikenlaista on täällä tapahtunut ja nyt on peppukin jo parantunut. Tänään meni viimeinen antibiotti suukusta alas.

    Omat kokemukseni Plastexin ruukusta ovat todella hyvät, eikä luonnollisesti ole tarvinnut kastella yrttejä kertaakaan. Ei voi sanoa muuta kuin loistavaa ja suosittelen mullekin! :D

    VastaaPoista