29.10.2010

Messuilta löydettyä

Vaikka suuntasin Kirjamessuille heti torstaina, arkiaamuna, oli siitäkin huolimatta paikalla paljon ihmisiä. Muutaman kerran olen ollut paikalla viikonloppuna ja voin vain sanoa, että välttäkää sitä: tungos on nimittäin ahdistava!

Joka tapauksessa samaan aikaan olivat myös Viini, ruoka & hyvä elämä -messut, joilla törmäsin oikeasti varteenotettavaan yrtinkasvatusvaihtoehtoon, Indoor Gardeniin. Indoor Garden on ZenGrown kilpailija, mutta ulkonäöllisesti huomattavasti tyylikkäämpi ja kooltaan näppärämpi. Näitä esiteltiin jo Habitaressakin, mutta jostain syystä missasin ne. Värivaihtoehtojakin on useita ja tämän voi kaiken lisäksi kiinnittää vaikka seinälle. Erittäin kätevää, jos on pieni keittiö ja vähän pöytätilaa. Näitä saa jo nyt ostettua mm. Stockmannilta, mutta tulevaisuudessa myös Plantagenista.

Klikkaamalla saat kuvan isommaksi

Vaikka omalla kohdalla Plastexin itsekasteleva yrttiruukku on osoittautunut erittäin toimivaksi eikä uudelle vermeelle ole tarvetta, tällainen Indoor Gardenin kaltainen kasvivalollinen versio säilyttäisi yrtit elinvoimaisina ehkä paremmin pimeimpään talviaikaan.

3 kommenttia:

  1. Katselin noita juuri jostain puutarhalehdestä. Kivoja! Tiedätkö hintatasoa?

    VastaaPoista
  2. Jenni: Perusvärit valkoinen ja musta maksoivat 99 € ja kiiltävä punainen sekä vihreä 109 €, eli ei ollenkaan paha verrattuna ZenGrowhun.

    VastaaPoista
  3. Zengrow on tammikuun ajan -15% tarjouksessa. Ei paha ollenkaan.

    VastaaPoista