10.10.2010

Pallotellaan ideoita!


Hiljaista on pidellyt blogini osalta suurimmaksi osaksi siksi, että ajatukseni pyörivät lähes taukoamatta lopputyössäni. En ole vielä täysin varma siitä mitä tekisin, mutta jotain kissoihin liittyvää sen soisi olevan. Viikon päästä maanantaina on ensimmäinen suunnitteluseminaari, jossa olisi tarkoitus esittää raadille 2 - 3 ehdotusta omaksi opinnäytetyöksi.
Voisinkin heittää kysymyksen ilmaan pohdittavaksi kaikille kissanomistajille, blogini lukijoille ja tietysti muillekin, joita asia kiinnostaa:

Mitä tai minkälaisia uusia tai uudistettuja kissatuotteita kaipaisitte markkinoille? Kaipaisiko joku päivitystä? Onko uusia tarpeita ilmaantunut, joihin ei vielä ole olemassa rarkaisua?

Rohkeasti kaikki vastaamaan! Ja muistakaa, kaikki ehdotukset ovat erittäin tervetulleita, ihan hassustakin ajatuksesta saattaa avautua toteutuskelpoisia mahdollisuuksia, joten älkää pelätkö kirjoittaa myös omituisia ehdotuksia. Toivottavasti tästä saadaan vilkas keskustelu.
Kiitos! :)

10 kommenttia:

 1. Pikavastaus: kissanvessa, joka estää hiekan kulkeutumisen kaikkialle! Kysyin mieheltäkin ja hän oli samaa mieltä. :) En ehdi nyt kommentoida tarkemmin, mutta kommentoin ja/tai meilaan tarkempia "vessavaatimuksia" lähiaikoina. Jos toteutat toiveet, lupaamme ostaa protovessan. ;)

  VastaaPoista
 2. Jenni: Loistavaa, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Jennin ehdotus saa kannatusta täältäkin! Erityisesti sellainen katseenkestävä malli, mutta se on varmaan lopputyössäsi muutenkin oleellista. Suomesta saa aika kehnosti siedettävän näköisiä kissatarvikkeita (vessoja, kiipeilypuita, jne).

  VastaaPoista
 4. Samat tuli täälläkin mieleen eli katseenkestävät toimivat vessa ja kiipeilypuu!

  VastaaPoista
 5. Hra Mäykynen ja Sitruuna: Kiitos ideoista!

  VastaaPoista
 6. Hei
  nyt oli pakkorako lähteä kommentoimaan kun tuli näin houkuttava tilaisuus :) meillä kaivattaisiin toimivaa umpikoppaista pellettivessaa ainokaisessa markkinoilla olevassa umpivessalootassa pohjien väli on liian matala Avovessa ei tule kyseeseen kun 2jalkainen pikkuväki loiskii kylppärissä..;)
  ja eipä tuo yllämainittu kauneus arvokan ole vähäinen kriteeri

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiitos sinullekin hyvästä ehdotuksesta!

  VastaaPoista
 8. Jotain ISOille kissoille. Kaikki saatavilla olevat tuotteet on tehty minikokoisille.
  WC-astiat tuntuvat vuosi vuodelta kutistavan kokoaan ja raapimapuutkin ovat liian lyhyitä. Eli wc-astioissa ei tunnu olevan juuri liikkumatilaa. Kopallisissa on aika onneton seisomatila.
  Raapimapuissa ei ole otettu huomioon sitä, että se pienikokoinenkin kissa venyy ja paukkuu pitkälle metrin ohi.
  Sydäntäni särkee katsoa, kun pitää aina ahtautua ja kököttää (jopa raapiessa).

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Kiitos uudesta näkökulmasta. :)

  VastaaPoista
 10. Iso laatikko olisi siitä hyvä, että sinne mahtuisi yksi iso kissa tai kaksi pientä. Me haluaisimme mieluummin yhden vessan kuin kaksi, mutta sen yhden pitäisi olla tosi iso - koska Cisu alkoi taannoisella mökkireissulla pissailla minne sattuu ilmeisesti siksi, että käytössä oli vain yksi vessa, emme uskalla enää kokeilla yhden vessan systeemiä.

  Minun ajatukseni olisi, että vessa olisi "tuplalaatikkomallia", yksi vessalaatikko ja sen ympärillä ritiläkantinen toinen boksi. Vessassa ei pääsisi pois kuin ritilällä kävelemällä, niin että suurin osa hiekoista (toivon mukaan) tippuisi ritilän läpi. Meillä ei ole koskaan ollut varsinaista kannellista vessaa (toinen vessaloota on laatikossa), ehkä irrotettava kansi voisi olla ok.

  Ja toki kauniit ja käytännölliset raapimatolpat ja kiipeilypuut ovat mustakin hyvä idea!

  VastaaPoista