15.3.2011

Kellään nurkissa ylimääräisiä kalusteita?

Muutto alkaa olla edessä ja kun pienestä kämpästä muuttaa selvästi isompaan, on yhtäkkiä pulaa kalusteista. Uudessa asunossa ei ole kuin yksi komero eikä mitään säilytyskalusteita tai vaatekaappeja. Siksi kysynkin teiltä blogini lukijat, mahtaako kenelläkään olla mitään sellaista tavaraa tai kalusteita, joista haluaisitte päästä eroon? Kaapit, hyllyt ja laatikostot tulisivat tarpeeseen ja mieluiten valkoisina tai sitten esim. puisina, jotka voisi maalata.

Harmittaa pirusti kun menin missaamaan Huuto.netistä löytämäni Ikean Bestå -sarjan kaapistot, joten kys. sarjan kalusteista otan mieluusti tarjouksia vastaan, mutta kaikki muutkin noteerataan. Myös jotain vaihtokaupan tapaista voin ajatella. :)

4 kommenttia:

 1. meillä alunperin Maskun kalustetalosta kotoisin olevat sohvapöytä + tv-taso etsivät kotia. Ovat aika krouvin kokoiset, värinä pähkinä. En tiedän uskaltaisinko maalata, ehkä jos osaisin.. Jos massiivisemmat huonekalut tosiaan kiinnostaa niin voin laittaa kuvan tulemaan.

  Nykyään vaan kaikki on niin pientä ja siroa ettei oikein ole kysyntää nuilla. (Hyvä myyntipuhe.)

  - Laura

  VastaaPoista
 2. Laura: Lähetä vaan ihmeessä kuvia osoitteeseen ruusunblogi@gmail.com.

  VastaaPoista
 3. Minullla olisi tyrkyllä iso valkoinen vaatekaappi lähellä Helsingin keskustaa. Mitat (arvioita, olen nyt töissä) K 180, L 145, S 47; toisella puolella hyllyt, toisella puolella vaatetanko. Molemmat ovet "taittuvat" ja keskellä olevissa osissa on peilipinta. Kaappi on hyväkuntoinen ja tukeva.

  Lisäksi olisi "perinteinen" kolmiosainen kirjahylly (alaosissa laatikostot/kaapit(2), yhdessä yläosassa vitriini, muissa (2) hyllyt), joka tosin on tummanruskea. Kirjahylly on hyväkuntoinen ja sopisi ehkä yhteen noiden Lauran mainitsemien kalusteiden kanssa ellet pidä sitä liian "mummolamaisena" (sain tuon aikoinaan koulukaverin mummolta...).

  Pistän illalla meiliisi tarkempia tietoja + kuvan ainakin tuosta vaatekaapista; kirjahyllyn osaset ovat pääosin varastossa mutta yritän saada vaikka siitä vitriiniyläosasta ja jostain alaosasta räpsäistyä jonkinlaisen kuvan, että saat suurinpiirtein käsityksen.
  - M.M.

  VastaaPoista
 4. M.M: Lähetä ihmeessä vain kuvia. :)

  VastaaPoista