21.3.2011

Vesi kiehuu!

Vanha (ruma) vedenkeittimeni meni rikki (jes!) ja uusi on nyt hankintalistalla. Markkinoille on tullut todella paljon hyvännäköisiä keittimiä, nyt pitäisi osata valita se kivoin. Dualitilla, Kenwoodilla ja De´longhilla on ehkä itseäni eniten miellyttävät mallit, mutta saatavuus ja hinnat voivat olla kiven alla. Tässä kuitenkin netistä poimimiani helmiä:

http://www.kenwoodworld.com/
 
http://www.kenwoodworld.com/

http://www.dualit.com/
 
http://www.delonghi.com/
 
http://www.delonghi.com/
Kenwoodin valkoinen KMix -keitin miellyttää tällä hetkellä eniten ja tietääkseni sitä saa mm. Stockalta. Hinta tosin taitaa olla aika tyyris.

4 kommenttia:

 1. Äänestän ylintä! Meillä on sellainen ja se on hyvä. Keitin on valittu esteettisin perustein, mutta kyllä se on vanhaa vedenkeitintä parempikin: toimii tosi nopeasti eikä esim. laukea kesken kaiken pois päältä, kuten jotkut keittimet ovat tehneet. Hintaa en tiedä, joulupukki toi! ;) KMix-tuotteita on kyllä juuri Stokkalla aika usein 20 % alessa.

  VastaaPoista
 2. Miau. Minäkin ottaisin Kenwoodin, maksaa Stockalla 89 €.

  VastaaPoista
 3. Itsekin odottelen, että vedenkeittimemme menisi rikki. ;) En tosin ostaisi enää sähkövekotinta, vaan haluaisin kunnollisen pannun, jota voisi liedellä käyttää. Uuttahan ei tietenkään voi ostaa ennen kuin entinen on rikki, mutta onneksi kaappi piilottaa rumiluksen. :)

  Kenwoodin saa muuten Stockaa halvemmalla esim. Hobby Hallista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Kyllä se taitaa olla tuo Kenwoodin KMix joka minulle seuraavaksi muuttaa. :D

  Tiina: Ihan loistavaa, kiitos vinkistä! Olen juuri ajatellut tehdä tilauksen Hobbyhallille.

  VastaaPoista