20.4.2009

Tiskiharjaa metsästän...

Nyt olisi tarvetta uudelle tiskiharjalle. No, niitähän myydään joka kulmakaupassa, mutta hakusessa onkin nyt sellainen versio, joka ei ole välttämättä se halvin, vaan joku oikeasti tyylikkään näköinen (tai ainakin nyt niin tyylikäs, kuin tiskiharja yleensä voi olla). Se nimittäin roikkuu tiskialtaan yläpuolella ja on siis koko ajan näkyvillä, joten satsaan tyylikkyyteen mielelläni vähän enemmän roposia.

Nettiä selaillessani löysin jo muutaman varteenotettavan vaihtoehdon:

Kuva: Heirol

HeiRolin harja on ihan kiva. Muotoilu nyt ei ole mikään omaperäisin, mutta eleettömyydessään ja teräksen värisessä varressaan oikein hyvä ehdokas.
Mansardin harjaa olen ihastellut jo aikaisemmin joskus Stockalla, ja se on edelleenkin yksi lemppareistani. Harmi, etten löytänyt siitä hyvää kuvaa. :(


En varsinaisesti haluaisi keittiööni mitään puista, mutta tässä on ajateltu ekologisuutta ja tuotteen koko elinkaarta. Harja on luonnossa hajoava ja sen harjaspään voi vaihtaa. Siinä mielessä siis paras vaihtoehto luonnon kannalta.
Mutta paras tapa löytää mieleisensä harja, on lähteä etsimään sitä. Eiköhän paikallisista kaupoista joku sopiva löydy, ja jos ei, tiedän missä Stocka sijaitsee. ;)

2 kommenttia:

  1. Olet oikeassa, toi puuharja on noista paras vaihtoehto. :) Meillä harjapulma on kyllä ratkaistu niin, että harja on aina tiskikaapissa, samoin tiskirätti. Eivät ole mielestäni niin esteettisiä, että viitsisi pitää esillä (harja, jota kissa käy täppäilemässä, ei myös ehkä ole kovin hygieeninen, jos ei varmaan kovin vaarallinenkaan). Eri asia tietenkin, jos ei ole tiskikonetta, silloin tiskikaapissa ei ole välttämättä tilaa harjalle ja rätille.

    VastaaPoista
  2. Jenni: ihan totta, ainahan voisin sen tiskiharjan laittaa kaappiin, ihan hyvin mahtuisi. On vaan helpompi napata se tiskialtaan päältä ritilästä roikkumasta, kun en omista tiskikonetta.

    VastaaPoista