6.4.2009

Päivitystä

Pahoittelen blogini viivästynyttä päivitystä, on ollut taas kaikenlaista hommaa pitämässä kiireisenä.
Viikonloppuna kävin Kodin 1:ssä ostamassa ruukun vehkalleni. Valitsin neliskanttisen valkoisen ruukun, samanlaisen kuin jättialoelleni, mutta pienemmän. Ostin myös vielä pienemmän ruukun amppeliksi. Täytyy vain rakentaa siihen kehikko tai "roikotin", josta saan sen riippumaan keittiöön. Samalla reissulla tein päätöksen, että jossakin vaiheesa ostan itselleni Lepakkotuolin, kyllä kyllä! ;)


Sunnuntaina kirpputorilta löysin pienen valokuvauskirjan, kerän vihreää lankaa ja ihania vanhoja kirjasimia. Mitähän niistä keksisi?


Sain virkattua valmiiksi tiskirätin, josta olen tainnut (kai?) kertoakin, ja eilen sunnuntaina se kävi vielä pesukoneessa jalostumassa imukykyisemmäksi. Tänään pääsen testaamaan sitä ihan tositoimissa.

Ja suurkiitos vanhemmilleni, jotka rohkeasti lupasivat selvitä tämän tynkäviikon (okei kolme päivää!) julkisilla kulkuneuvoilla, jotta rakas tytär saa auton käyttöönsä. Kiiitoooos! <3 Minullahan on tämä maanantai taas vapaana ja hommat loppuvat tietty torstaina. Ja sitten: pääsiäisloma, yayy! Neljä kokonaista päivää ladata akkuja.

4 kommenttia:

 1. Ompa kivoja kirjasimia. Laitahan kuva tiskirätistä, tahtoo nähdä! Minäkin kävin tänään hakemassa matonkuteita ja meinaan virkata niistä maton. Sain idean sulta, hih :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Kaappasin heti nuo kirjasimet kun näin yhden pilkottavan laatikon pohjalla. Hii, kirpparit on aarreaittoja! X)
  Kiva, että olet saanut blogini kautta vinkkejä omaan sisustukseesi, voin sanoa samoin! Olen itsekin kovasti inspiroitunut sinun puuhailuistasi, piiri pieni pyörii. ;) Otan kuvia siitä tiskirätistä pikimmiten.

  VastaaPoista
 3. Kiva! Tämähän on sitä blogien parasta antia, kun saa inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 4. Sinäpä sen sanoit! XD

  VastaaPoista