10.5.2009

Äitienpäivää!

Ilma oli tänään mitä ihanin äitienpäivän viettoon ulkosalla, omassa pihapiirissä. Grilli hohkasi kuumana ja lounas oli ruhtinaallinen. Kaikille äideille (ja muillekin) vielä iloiset äitienpäivätoivotukset!

Lauantaina oli juuri sopivan sateinen päivä käydä vierailulla Mokomarketissa ja Ruoholahden Skannossa. Kaikkea ihanaa löytyi kummastakin, mutta mitään en ostanut. Ideoita sen sijaan sain sitäkin enemmän.

Ja nyt on sitten myös tehty lähempää tutkimusta Kånkenista ja Marimekon Kapselista. Kånkenissa on tosiaan aivan liian kovat ja ohuet olkahihnat, eli jos siihen päädyn, pehmusteet on ehdottomasti hankittava tai tehtävä itse. Kapseli taas oli muutoin oikein hyvä, mutta siinä on liian vähän pikkutaskuja. Marimekon toinen reppumalli, Ristomatti Ratian Buddy, taas osoittautui myös hyväksi vaihtoehdoksi, mutta sen materiaali epäilyttää. Kangas kun tuntuisi olevan lähes samaa keinokangasta kuin monet muutkin reput, ainoana erona vain triplahinta. :/ Toivottavasti (ja luultavasti) olen väärässä.

Jos jollakin on käytännön kokemuksia Buddysta, otan niitä mielelläni vastaan.

2 kommenttia:

  1. Buddysta ei ole kokemusta, mutta sen kaveri Pal on jokapäiväinen kaveri ja tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  2. Sitruuna: Kiitos tiedosta, kuulostaa erittäin hyvältä! Palhan on ihan samaa matskua kuin Buddy, vain eri mallinen.
    Tosiaan Buddya tutkiessani kangas kyllä tuntui todella tukevalta ja kestävältä, eli voinen siis olettaa sen olevan juuri niin laadukasta materiaalia kuin Marimekolta voikin olettaa.

    VastaaPoista