5.9.2009

Design Market

Kävin katsastamassa heti klo 11 alkaneen Design Market -tapahtuman Kaapelitehtaalla. Mitään en ostanut, vaikka kaikkea kivaa oli kyllä myynnissä. Hyviä tarjouksia oli, mutta juuri nyt ei ollut tarvetta millekään uudelle.

7 kommenttia:

 1. Todella hienoa!!! Onneksi ei ollutkaan mitään vakavaa, vaan ilmeisesti ihan "vain" tavallinen tulehdus. On pitänyt käydä ahkerasti kurkkimassa blogiasi, kun viimeksi tilanne vaikutti niin huolestuttavalta. Onneksi joskus pahalta vaikuttavat tuloksetkin voivat osoittautua lopulta helposti hoidettaviksi. Rapsutuksia Bellalle :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia uutisia! Kävin jo päivällä aiemmin katsomassa myös olisiko jotain uutisia ja tämä oli todella helpotus. Onnea molemmille!

  Tännekään ei tullut mitään mukaan Marketista, käsityömessuiltakin vain vähän paperinarua ja heijastinnauhaa.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lukea, että kaikki on kunnossa. :) Rapsutuksia kissoille!

  VastaaPoista
 4. Huokaus ja helpotus :)

  VastaaPoista
 5. Hra Mäykynen, Sitruuna, Sirpa ja Kollo ja -T: Kyllä meikäläiseltä todella vierähti kivi (tai pikemminkin siirtolohkare) sydämeltä. Bella on ollut jo ihan oma itsensä viikonlopun. Tarkoitukseni oli kirjoittaa jo perjantaina uutisista, mutta päivä oli niin täynnä tapahtumia ja tunteita, että blogin päivitys jäi odottelemaan.

  Kiitos kaikille, kun olitte hengessä mukana! <3

  VastaaPoista
 6. Hyvä hyvä! :) Hienoja uutisia!

  (Ja hyvä, ettei kukaan ole ostanut Design Marketista mitään, kun en itse saanut edes raahauduttua paikalle. Ehkei siinä mitään menettänyt.)

  VastaaPoista
 7. Voi ihania uutisia! :D Minä jo luulin että saat vasta maanantaina tietää.. Onneksi ei tarvinut koko viikonloppua kärvistellä epätietoisuudessa!
  Muistan kun itsekin soitin Kisun kontrollipissanäytteen tuloksia - siirtolohkare tosiaan kuvastaa sitä painoa, joka sydämeltä vierähti kun kuulin kaiken olevan ok :D
  Rapsutuksia ihanaiselle terveelle Bellalle ja Mansikalle tietysti myös :)

  VastaaPoista