30.9.2009

Niinhän siinä kävi

Tänään soittivat DNA:sta ja ilmoittivat ykskantaan, etteivät anna minulle uutta modeemia viallisen tilalle. Tätä vähän arvelinkin. >:(
Uskomatonta kuinka huonoiksi nykyvempeleet tehdään, siis puolitoista vuotta kesti se pirun modeemi. Toisin oli ennen: äitini vanha neukkuaikainen Komet -sähkövatkain toimii edelleen loistavasti ja mummini Singerin ompelukoneessa (josta olen bloggaillutkin) oli 20:n vuoden takuu ja yhä pelittää!

Reklamaatio ainakin lähtee tapauksesta. Ryhdyin jo asiasta ärsyyntyneenä katselemaan toisia laajakaistaliittymiä ja Welho olisi ollut t ä y d e l l i n e n, mutta ei toimi kuin pk-seudulla, dammit! Onneksi vanhemmillani on yksi uusi modeemi vailla käyttöä, joten viikonlopun jälkeen pitäisi homma taas pelittää moitteetta.

Just, ja sitten ihan jotain muuta. Viime sunnuntaina keitimme oman omenapuun omenoista sosetta:2 kommenttia:

  1. Heeei, nyt tuli mieleen, mulla on DNA:n modeemi jossain varastossa. Kun olin putkiremonttia paossa muutama vuosi sitten, asuin talossa jossa ei ollut kaapelia, eli welho-liittymää ei saanut sinne siirrettyä ja jouduin ottamaan DNA:n siksi aikaa. Siihen tuli modeemi eikä sitä kukaan kysellyt takaisin. Jospa se olisi kelvollinen? Mulla ei oo sille mitään käyttöä.

    VastaaPoista
  2. Sitruuna: Kiitos todella paljon tarjouksestasi! Siis ilman muuta ja mielelläni kokeilisin sitä jos vaan satut modeemin jostakin löytämään. Ajatuksissani olikin viikonloppuna tulla käymään keskustassa. :) Lähetän sulle vaikka sähköpostia asiasta.

    VastaaPoista