19.1.2012

Kuraa!

Koska eteisessäni on tammiparketti, pitää se luonnollisesti suojata jollakin kosteuden, lian ja hiekan kuluttavalta vaikutukselta eteisessä. Tällä hetkellä heti oven edessä on pieni, perinteinen, harmaa kuramatto, mutta se ei peitä koko eteistä. Eteisessä on kyllä toinenkin matto Ikeasta, mutta sen ja kuramaton väliin jää paljas soiro parkettilattiaa. Haluaisin siis koko eteiseen kuramattoa niin, että ovesta sisään tultaessa ei tarvitsisi jumittua puolen neliön alueelle tasapainoilemaan kenkiä riisuttaessa.

Kävin jo Tarjoustalossa katsastamassa vaihtoehtoja ja yksi oikein hyvä löytyi, vaan hinta oli 15.95/ metri, joten tietääkö joku, mistä voisi löytää tuota edullisemmin sellaista hyvälaatuista, pehmeää ja kumpohjaista kuramattoa? Etolassa varmaan on ja Bauhausissa ainakin, mutta minkälaisia hintoja kys. liikkeillä mahtaa noissa metritavarana myytävissä matoissa olla? Mattoa tarvitsisin sellaiset 3 metriä. Kokemuksia, anyone?

2 kommenttia:

  1. En muista tarkalleen mitä Bauhausin neliöhinta matolle oli, mutta itse ostimme viime syksynä 3,5*2 metrin palasen. Sille hintaa tuli noin 30 euroa.

    VastaaPoista
  2. Tiina: Kiitos tiedosta. Kuulostaa kyllä tosi edulliselta. Onko mattonne sellainen pehmeä vai karkeampi, kuten terassimatot ovat?

    VastaaPoista