24.1.2012

...Ja matto on valittu!

Aika tarkkaan kolusin läpi Vantaan kuramattotarjonnan akselilla Tammisto-Petikko ja yllätyksekseni päädyin kuitenkin siihen "kalliiseen" Tarjoustalon kuramattoon, joka lopulta osoittautuikin aika edulliseksi. Monessa muussa liikeessä samantyyppinen matto maksoi 50-100 €/ m, joten Tarkkarin hinta 15,95 €/ m oli noihin verrattuna suorastaan halpa!
Kyllähän noita todella halpoja mattojakin oli, mutta ne olivat sellaisia hirmu karkeita, jäykkiä ja todella keinokuituisia, joten en edes harkinnut sellaisia. Oma eteiseni on kuitenkin samalla läpikulkuväylä niin kylppäriin, keittiöön kuin olohuoneeseenkin, joten halusin maton olevan mukavan tuntuinen myös paljaille jaloille (ja tietysti pikkuisille tassuille!).

2 kommenttia:

  1. Tarjoustalon matto on tosiaan ollut edullinen, muistelen että kun hankimme vastaavaa omaan tuulikaappiin, päädyimme Kurastoppari-mattoon jota ei "ihan" tuolla metrihinnalla saanut. Liekö ollut silloin pari vuotta sitten vielä markkinoilla, tai en vaan hoksannut käydä Tarjoustalosta katsomassa...

    VastaaPoista
  2. Kurastopparia minäkin katsoin Etolassa, mutta sen metrihinta oli jotain 80 - 100 € tms. eli siihen verrattuna tuo Tarjoustalon matto todella oli edullinen! :)

    VastaaPoista