8.2.2012

Valoa valoa!


Päivät pitenevät kohisten ja kohti kevättä mennään! Vaikka en koskaan olekaan kokenut mitään kaamosmasennusta pimeään aikaan tai syksyisin (päinvastoin, pimeys on minusta tunnelmallista ja kotoista valoisan kesän jälkeen), en voi kiistää keväisen valon ilahduttavaa ja mieltä nostattavaa vaikutusta. Eihän siä turhaan sanota, että keväällä moni kokee ikäänkuin syntyvänsä uudelleen.

Blogin päivityksestä on kulunut jo tovi, johtuen lähinnä sukulaistätini muutosta jossa olin auttamassa ja flunssasta, joka nujersi allekirjoittaneen alkuviikosta. Onneksi vain maanantaina oli se kurjin flunssapöhnä, mutta heti tiistaina fiilis olikin jo lähes normaali. Kurkku on toki edelleen paksuna ja aamuisin röörit ovat aika tukossa, mutta aamutroppien jälkeen hyvin nopeasti olo normalisoituu.

Sormia on alkanut taas siihen malliin kutittelemaan, että nyt pitäisi keksiä jotakin projektia tehtäväksi. Materiaaleja kaapeissa olisi vaikka muille jakaa, mutta aivot ovat jotenkin jumissa. Muutamia juttuja olenkin saanut aikaiseksi, mutta olen ollut laiska kuvaaja. Niistä tulee juttua vielä tämän viikon aikana, lupaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti