27.2.2009

Koko päivä pörrätessä

Melkeinpä koko päivä meni ensin porukoita töihin kuskatessa, sitten Ikeassa kierrellessä ja lopuksi vielä kovin arkisesti ruokakaupassa tarpeita keräten. Siispä: no pictures today, sorry!Syyttäkää aurinkoa ja kamerani puutteellista kykyä tallentaa hyviä, oikean värisiä kuvia keinovalossa (mikä taitaa olla melkeinpä jokaisen perus pokkarikameran heikkous).

Ikeasta olisin taas voinut ostaa vaikka mitä, mutta piti pitää oma pää kylmänä ja sanoa ei omille hinkumisilleni. Kaikkea ei sentään tarvitse uusia, tällä kertaa riittää kodin tekstiilien uudistus.

Ostin kaikesta huolimatta ihanan vihreän käsipyyhkeen, neljän valkoisen keittiöpyyhkeen setin (joihin olen suunnitellut kirjovani/ painavani/ koristelevani/ tms. joitakin persoonallisia ja graafisia kuvia/ kirjoitusta), kaksi untuvatäytteistä sisustyynyä ompelemiini tyynynpäällisiin, patenttikorkkipullon, imukuppikoreja kylppäriin (saippualle ja pientavaralle) sekä kolmen koristepullon setin.

Ja ettei houkutuksista pääsisi liian helposti eroon, on kaiken lisäksi viikonloppuna Wanhassa satamassa Kädentaitomessut! Voi ei, kuinka selviän. Haluaisin kovasti mennä käymään, mutta mielestäni aika korkea sisäänpääsymaksu jarruttaa kovinta intoani... pitää nyt katsoa, mitä päädyn tekemään.

PS. Nopeimmat taisivatkin huomata muutokset blogini ulkoasussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti