12.2.2009

Purkkihullun arjen estetiikkaa

Okei, nyt on pakko myöntää, että olen lasipurkkifriikki! En vain voi vastustaa kiusausta, kun joku kaunis lasipurkki sattuu silmiini. Ja koolla on väliä: mitä isompi, sen parempi! No ihan jättimäiset ovat vaikeita sijoittaa mihinkään, mutta sellaiset kolmen-neljän litran purkit ovat ihan pop! (ts. Riihimäen lasin 3- tai 4 l keittiötölkit --> rakkautta!)

...Ja juuri niitähän minä olen nyt viimepäivät raahannut kotiini selkä vääränä. Siispä yhteenlasku: kaksi 3l keittiötölkkiä, yksi 2l keittiötölkki, viisi pienempää Ilves-tölkkiä (lieneekö litran vai kenties puolitoista?), monta pientä kaupan säilykelasipurkkia ja yksi nimetön kaunotar, tämä:Tässä olen päässyt jo täyttämään osan: kynttilöille ja tuikuille oma paikka, samoin tulitikkuaskeille. En ole vielä keksinyt, mitä laittaisin keskimmäiseen purkkiin...

Kaupan pienet tuoremehupullot ovat yllättävän hauskan muotoisia. Spaymaalia vain kansiin ja niissä kelpaa säilyttää vaikka mitä - ja ennen kaikkea - ne voi jättää kauniisti esille. Niiden alla näkyy aikaisemmin mainitsemani Ikean peltilaatikko, jonka maalasin ihan basic hopeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti