23.2.2009

Mehikasveja kerrakseen

Kissojen, kirpputorien, designin ja käsillä näpertelyn lisäksi harrastan myös mehikasveja. Kun suurin osa huonekasveista on enemmän tai vähemmän myrkyllisiä kissoille, en viitsinyt ottaa riskiä kissojeni loputtoman uteliaisuuden takia. Olen myös aika näppärä tappamaan huonekasveja, joten päädyin kompromissiin: erittäin niukalla hoidolla toimeen tulevia mehikasveja ja lasipurkkeja! Kissat eivät pääse kasvien kimppuun purkkien kansien johdosta ja minä saan nauttia huonekasveista.

Olen rakentanut näitä jo monta erilaista hiukan eri lajikkeilla.


Vanha pieni akvaario hyötykäytössä.

Akvaario ylhäältäpäin. Kaksi pientä mehikasvia kuoli jo aika alkuvaiheessa, mutta nämä muut ovat onneksi selvinneet tähän asti. Siksipä voitte ehkä huomata puuttuvia kiviä tuossa keskellä, olen unohtanut peittää mullan. Nyt voisi olla jo korkea aika tehdä se...
2 kommenttia:

 1. Loistava keksintö! Todella kauniita kokonaisuuksia olet rakentanut.

  Minulta ovat jo lentäneet kissojen vuoksi roskiin parit kaktukset, pylvästyräkki on evakossa ja anopinkielen lehtien kärjet lyhenevät jatkuvasti.

  Mutta lasipurkkeja - vaikuttaa toimivalta idealta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos diutu kommentistasi. :)
  Lasipurkit ovat tosiaan hyvä vaihtoehto kissatalouksiin. Eivät pääse riiviöt tonkimaan multia tai syömään kasveja nysiksi. Ja jos haluaa pelata vielä varmemman päälle, voi purkit sulkea kansilla, tosin silloin kansiin (jos esim. muovia) kannattaa porata purkkia ilmaavia reikiä.

  VastaaPoista