31.3.2009

Kevättä ilmassa

Aurinko on paistanut niin keväisesti tänään, että usko talven niskan taittumisesta alkaa jo itsellä olla. Ihanaa, mikä valo! Ja valo taas tarkoittaa: enemmän parempia kuvia ja enemmän aikaa ottaa niitä.

Tämmöinen tarttui kirparilta mukaan. Se sopii oikein hyvin maanantaina ostamani jättialoen seuraksi. Ostin aloelle Stockmannilta Casan kauniin neliönmallisen harmaan ruukun ja sen paikka tulee olemaan tuossa kukkapylvään päällä, kunhan ensin saan auton käyttööni ja tuotua sen tänne boksiini. Painaa muuten julmetusti. Sitä odotellessa saa viirivehka hoitaa pylvään koristamisen. Täytynee kaivaa ruukkuvarastoa ja napata joku kivempi astia tuolle... paikallinen lahjatavaraliike muuttaa ja tarjoaa puoleen hintaan mm. ihania Cult Designin neliönmallisia ruukkuja. Tahtoo, vaan salliiko talous? En nyt ainakaan ihan heti ole sitä ostamassa, haluaisin nimittäin tehdä ruukun itse pajalla.
Asiaan liittyen, seuraava projektini on keittiöön kukka-amppeli. Jos rahaa olisi, ostaisin heti Else Designin Hengan, mutta koska se on liian kallis, olen ajatellut suunnittelevani ja valmistavani amppelin ihan itse. Samoin kasvit, ne teen itse huovasta. Sain nimittäin loistavan idean viikonlopun Sisusta! -messuilla, mutta siitä enemmän tulevissa bloggailuissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti