24.1.2010

Loistavia löytöjä

Nyt oli hyvin valoa ottaa kuvia ale- ja kirppislöydöistä.

Kodin Ykkösestä valkoinen sisustuskirjain ja karbiinihakaset. Paketti hakasia maksoi vain euron, joten otin niitä saman tien kolme kappaletta. Tuollaiset hakaset ovat todella monikäyttöisiä ja käteviä moneen tarpeeseen. Lisäksi ostin kaksi vihreää kylpypyyhettä alle 3 euroa kpl, mutta ne sukelsivat juuri pesuun eivätkä ehtineet kuvaan.Kirpparilta Marimekon Latvassa Korkealla -kuosinen essu ja uunikinnas (täysin uudet käyttämättöminä pakkauksessaan) sekä Flensted Mobilesin kurkimobile, sekin täysin uusi.
Kuva Flensted Mobiles

Lisää kirppsilöytöjä. Vaaleanvihreä Casa Stockmannin kylpyhuoneen matto sekä ihan pukuompelijan tekemä kuljetuslaukku lemmikille. Laukussa on aukko kurkistelua varten ja kiinnitysklipsi, jotta ehdin huomata jos Bella päättää ottaa jalat alleen tai muuten vain uteliaisuus kutsuu. Olisi paljon helpompi reissata junissa, jos Bella kulkisi rintarepussa. Toivotaan, että tyttö suostuu pussikissaksi. ;)


2 kommenttia:

  1. On kyllä loistolöytöjä, sekä nämä tässä esitellyt että Ikea-ostos! Toivottavasti saat kurjet lentelemään jonnekin, jossa Bella ei yritä lentää niiden kanssa...

    Odotan myös mielenkiinnolla tietoa, onko Bella pussikissa. Meillä on päistä avoin kissankassi, sellainen olkalaukku, jonka saa suljettua päältä, mutta kissa voisi silti kurkkia päädystä. Siitä ei ole ollut kuitenkaan kissankuljetukseen, mutta aina kun ollaan reissussa, kissojen tavarat kulkevat siinä näppärästi.

    VastaaPoista
  2. Jenni: Ainakaan vielä ei ole Bella ollut kiinnostunut tällä hetkellä ikkunoiden edessä roikkuvista tuikkulyhdyistä eikä keittiössä riippuvasta köynnöskasvista, joten olen toiveikas, ettei myöskään kurjet kiinnosta. MUTTA eihän sitä koskaan tiedä... ;)

    Pussia olen kokeillut nyt kerran Bellan kanssa eikä tyttö pysynyt siellä hetkeäkään. Taisi olla Bellalla liian kiire kylppäriin metsästämään sokeritoukkia. Pitänee kokeilla uudemman kerran sitten, kun ei ole muita puuhia Bellalla mielessä.

    VastaaPoista