23.1.2010

Varavuoteita ja ufoja

Ikeassa taas, alennusmyynneissä.
Minulta on jo pitkän puttunut varavuode mahdollisille yövieraille, joten tiesin mitä hakea: halusin ehdottomasti hauskan Komisk -tyynyn, vaikkei se patja virallisesti olekaan. Kuitenkin tarpeen vaatiessa se toimii ihan hyvin yhden yön nukkuma-alustana ja ennen kaikkea mukavana löhöilypaikkana.

Kuva: Ikea

Samalla reissulla tuli ostettua myös uudet kynsiharjat, vihreänä. Panin muuten merkille, että mallistoon on tullut uusia, mielestäni todella tyylikkäitä sohvia. Pisteet siitä Ikealle.

Kuva: Ikea

Kun oltiin autolla liikenteessä ja vauhti oli kova, hurautimme lopuksi vielä Kodin Ykkösen alen loppurysäykseen. Sieltä tekemiäni löytöjä esittelen huomenna.

5 kommenttia:

 1. Minulla on tuo Medisana, siinä on diskovalotkin, mutta Plusminuszero kutkuttelee - se makssa yli 300 euroa, joten saa kutkutella aikansa.

  VastaaPoista
 2. Hei, pahoittelen että kommenttini ei koske niinkään blogia mutta olisin halukas ostamaan sinulta punaisen ufoxin, mikäli se on semmoinen ufon muotoinen versio (HK3). Mitäs sanot? =)
  Terv, Heidi

  VastaaPoista
 3. Sirtuuna: No voihan pahkeinen tuota hintaa! En kyllä viitsisi maksaa ihan noin paljoa ilmankostuttajasta, kun se ei kuitenkaan ole niin välttämätön eikä varmaan jatkuvassa käytössä ympäri vuoden. Medisana on nyt aikansa vahvistunut mielessäni, kun blogistasi siitä ensimmäisen kerran luin. Näyttäsi toimivan ja on ihan ok näköinen.

  Heidi: Minun täytyy ensin kokeilla, toimiiko vehje vielä. Se on se ihan alkuperäinen vanha ja juuri sellainen lentävän lautasen mallinen. Otan sinuun vaikka yhteyttä, kun saan selvitettyä sen kunnon.

  VastaaPoista
 4. Kiva, olisi hienoa. Itse allergisena tarvitsen juuri tuollaisen vanhemman mallin joka hoyrystää ja punainen istuu sisustukseenkin paremmin kuin valkoinen =)
  Näetkö sähköpostiosoitteeni kommentin kautta?
  Terv, Heidi

  VastaaPoista
 5. Heidi: En valitettavasti näe mailiosoitettasi napsautettuani nimimerkkiäsi. :/

  VastaaPoista