20.4.2010

Blogin julkisivuremontti

Olen päässyt Photoshopin makuun ja olen vihdoin oppinut käyttämään ohjelmaa ainakin välttävästi. Uudistin blogin otsikkobannerin (ette tiedäkään kuinka monta erilaista versiota tein!) ja muitakin pieniä hienosäätöjä. En tiedä, tuleeko otsikko pysymään tuollaisena (nyt aika kivan simppeli), mutta ainakin toistaiseksi se kelpaa noin.

4 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu "satunnaislukija", joka ehti huolestua, kun tänään päivemmällä tuli ilmoitus että blogi on avoinna vain kutstuille tms. Puuh. Onneksi päätin kokeilla onnistuuko luku! :)

  Teiän arkea on ollut mukava seurata, kiva että jatkuu edelleen. :)

  - Elina

  VastaaPoista
 2. Blogin ulkoasun kanssa vääntämiseen pystyy kyllä kuluttamaan aikaan, totesin sen eilen :) Photoshoppia kyllä tännekin kaivataan, en todellakaan halua tostaa eilistä Paint- taisteluani..!

  VastaaPoista
 3. No toimiihan se otsikko! :)

  VastaaPoista
 4. Elina: Moikka ja tervetuloa! Kiva, että uusiakin lukijoita ilmoittautuu. Jatkossakin blogi on avoinna ihan kaikille lukijoille, ei siis syytä huoleen. :)

  Wilma Henkilökunta: Jep, niin saa. ;) Itselläni oli ongelmia lähinnä otsikon koon kanssa ja edelleenkin jotkin seikat sen onnistumisesta kohdalleen ovat hakusessa...

  Sitruuna: Toimii toimii, kiitos neuvoista! :D

  VastaaPoista