22.4.2010

Vähän erilainen torstai-ilta

Jotakin hyvin tavallisuudesta poikkeavaa oli ohjelmassa illalla. Talo & Koti -lehti järjesti kymmenvuotisjuhlansa kunniaksi lukijoilleen yksityistilaisuuden Aarikan liikkeessä Espalla.

Tarjolla oli shampanjaa, vihreitä kuulia, ideoita kevään kattauksiin, helmikorujen tekoa, läksiäislahjat ja 20% alennusta tilaisuudessa ostetuista tuotteista. Oli todella mukava tapahtuma ja ihmisiä oli runsaasti paikalla, ei kuitenkaan ihan tungokseksi asti. Aika nopeasti väki sitten jatkoi matkaansa ja pääsi hyvin katselemaan, kiertelemään, kuvaamaan ja tekemään ostoksia.

Tilaisuudessa otettuja kuvia Aarikan ihanista tuotteista:


Yllä: Uusi kello ja naulakot olivat aivan erityisen ihania!


Tilaisuudessa jokainen sai pujotella itselleen rannekorun helmistä. Tein itselleni yksiväriset vihreät helmet (alempana kuvassa näyttää vääristävästi liian siniseltä) ja äidilleni moniväriset helmet. Ostoksiakin tuli tehtyä: mukaan tarttui ihana kettuheijastin ja vetoketjukoru. Läksiäislahjakassissa (joka sekin on kankainen ja käytettävissä vaikka kauppakassina) oli uusin Talo & Koti -lehti sekä paketti serviettejä ja neljä helmiserviettirengasta. Päivän saldo oli siis aika kiva!
Yllä: Itse tehdyt helmirannekorut
Alla: Läksiäislahja
Yllä: Ostokset

2 kommenttia:

 1. Onpas täällä ehtinyt tapahtua paljon, en ole päässytkään pitkään aikaan kuikuilemaan teidän kuulumisia kun aloitin työharjoittelun ja viimeiset tentin painavat samaan aikaan päälle :S

  Tuolla InCatin forumillakin olen kirjautuneena, sieltä teidät vähän niin kuin löysin :) Harmittaa, kun sielläkään en ole ehtinyt käydä lueskelemassa.

  Meille tarjosi jo siskon ystävä nakua poikaa keskinäisten toimeentulo-onglemien takia. On se hyvä, ettei nyt ole mitään mahdollisuuksia ottaa, multa olisi kyllä kaikki järjen ääni kadonnut päästä kun niin kovasti haaveilututtaa kissat kiireestä huolimatta :)

  Olitteko ajatelleet viikonloppuna suunnistaa messuille? Rapsutuksia Bellalle ja mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 2. nea: Moikka vaan!
  Tiedän tunteen kun joku on ehdottelemassa kissaa. Yritä nyt kuitenkin keskittyä työharjoitteluun ja tentteihin siitä huolimatta. ;)

  Kyllä ajattelin mennä Messukeskukseen lemmikkimessuille. En tosin Bellan kanssa, mutta itsekseni kiertelemään ja tekemään mahdollisesti edullisia ja hyviä hankintoja. Toivottavasti ehdit kireiltäsi kirjoittelemaan jatkossakin tänne meille. :)

  VastaaPoista