10.4.2010

Kuva & Kamera

Olin tänään onnekas, kun pääsin ensimmäistä kertaa Kuva & Kamera -messuille Wanhaan Satamaan. Vähän aikaa sitten mainitsin messuista ja siitä, kuinka haluaisin siellä vierailla, vaan se jäi tuolloin haaveilun asteelle suhteellisen suolaisen pääsymaksun takia. Nyt kuitenkin onnisti ja pääsin sisään kulttuuriseteleillä, jesh!

Messut olivat pienemmät ja myyjiä oli vähemmän kuin odotin, mutta silti oli mielenkiintoista käydä. Erityisen iloinen olin kuvaamiseen ja kameroihin liittyvän kirjallisuuden laajasta tarjonnasta. Ja hinnat olivat ihan omaa luokkaansa: ostin kaksi digikuvauskirjaa hintaan 10€ kpl, kun vastaavat saattavat maksaa kirjakaupassa about 30€. Olisin voinut ostaa kirjoja enemmänkin, mutta koska kuvaamisharrastukseni on vasta näin alkuvaiheessa, en sitten raaskinut ostaa enempää. Koulumme kirjastossa kun on myös laaja valikoima aiheesta, joten taidan tietää mihin menen maanantaina heti ensimmäisenä tutkimaan. ;)

Harmikseni etsimääni kameran salamaa ei enää ollut varastossa, eikä myöskään makro-objektiivia. Sanoivat lisää tulevan huomiseksi, mutta suunnitelmissa ei ollut käydä siellä toista kertaa. Toiseksi, vaikka kys. tuotteet olisivatkin olleet siellä tänään saatavilla, en olisi todennäköisesti kuitenkaan niitä ostanut. Tarkoituksena on nyt vähän säästellä ja hankkia lisälaitteita vasta kun olen oppinut kaikki kamerani toiminnot ja hallitsen sen käytön täysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti