3.3.2009

Flunssan enteilyä ja maalailua

Kotiväki oli talvilomani aikaan enemmän ja vähemmän nuhassa, joten tuntuisi flunssanpoikasen vaanivan nyt minuakin. Yöllä herätessä nenä oli aivan tukossa ja päätä särki. Olo on ollut kaikin puolin väsynyt, mutta aamuinen särkylääke poisti kyllä pahimmat tuskat eikä ainakaan vielä yleiskunto ole kovinkaan huono. Saa nähdä, selvisinkö flunssa-aallosta näin vai onko tämä tyyntä myrskyn edellä.
Tässä nyt kuitenkin ne lupaamani kuvat tyynyistä. Kuva on vähän ylivalottunut, joten kaikki näyttää paljon vaaleammalta kuin todellisuudessa.


Ja tässä jo seuraava projekti, pieni ilmoitustaulu, joka on kyllä jo seinällä ja täydessä käytössä, mutten ole vielä ottanut siitä kuvaa valmiina.

Pohjana on styroxpala, jonka olen päällystänyt vihreällä huovalla.

Koko eilinen päivä meni pinnatuolia hioessa ja tänään olen kertaalleen maalannut sen. Toinen kerros vielä ja valmista on. Samaan syssyyn ajattelin maalata uudestaan keittiössä olevan pianotuolin. Nyt sen jalkaosa on aika karmean värinen, likaisen vihreä (vaikka vihreä on lemppariväri, tämä vihreä ei ole se kaikkein kaunein...) ja istuinosa on puinen. Ääk, siis jotain tyyliä kiitos!
Jalkaosa tulee samaksi harmaaksi kuin pinnatuoli ja puun voisin hioa ja käsitellä Osmo Colorin valkoisella vahalla.

2 kommenttia:

  1. Osmocoloria,nam:) Otetaanko Osmo mukaan ehostamaan? T: Arvaas kuka XD

    VastaaPoista
  2. No kukahan se voisi olla kun Osmosta on puhe! ;) Terveisiä Osmolle.

    VastaaPoista