29.3.2009

Rukkasia messuille

Kävin tänään tsekkaamassa Messukeskuksessa Oma koti, -mökki, sisusta, asuntomarkkinat ja kevätpuutarhamessut. Oma koti, -mökki ja asuntomarkkinat eivät niinkään kiinnostaneet vaan lähinnä sisusta ja kevätpuutarha -osiot. Olin vähän pettynyt, olisin kaivannut enemmän sisustusjuttuja ja kevätpuutarha tarjosi lähinnä hirveän kasan siemeniä, sipuleita ja taimia, mutta mihinkäs istutat ne tällaisella talvikelillä? Veikkaanpa, että aika harvalla on edes viileää paikkaa pitää niitä hengissä odottamassa lämpimämpiä kevätkelejä ja roudan sulamista. Olisi voinut nämä messut järjestää huomattavasti lähempänä kesää!
Positiivista tosin oli, että sisustusalueella Sofiainteriör oli paikalla suuren RIC -värivalikoimansa kanssa. En tosin ostanut mitään, kalliimpia olivat kuin esim Pinossa. :/

Lisäksi ketutti se, että sitten niissä harvoissa kojuissa joissa ei myyty kasveja, myytiin jotakin kipukoukkuja, "vallankumouksellisia" talouskemikaaleja tai ihmeellisiä kuivaussieniä. Eli siis tuotteita täysin aiheen ulkopuolelta. Onneksi emme joutuneet maksamaan kuin auton parkin ja yhden opiskelijalipun hinnan sisäänpääsystä, kiitos ystävällisen rouvan tarjoamista ilmaislipuista eteisaulassa.

No jotain kuitenkin tarttui mukaani, nimittäin Villiniityn linnunruokintakippo ja digitaalinen keittiövaaka, jollaista olen jo kauan etsinyt. Ja halvalla lähti, edes Lidlistä en ole koskaan löytänyt hyvännäköistä digitaalivaakaa samaan hintaan.

Tulee kissoilla olemaan mielenkiintoista seurata lintuja ruokailemassa lähes nenän edessä. Mukavaa iltapäivätoimintaa minun poissaollessani.
Päätin myös lauantaina, että haluan kauniin (kestävän ja ikuisen!) ja näyttävän silkkikukan nyt yksin kyhjöttävän kukkapylvääni päähän. Huomenna suuntaan Kodin 1:een ja Jumbon Stockalta löydän toivottavasti kivan ruukun sille. Ajatuksissa on neliön mallinen valkoinen, harmaa tai hopeinen ruukku. Kodin 1:ssä oli joitakin malleja, mutta ei ihan sitä mitä olen ajatellut, joten etsintä jatkuu. Samalla reissulla taidan käydä vielä Plantagenissa. Huominen maanantai on nimittäin projektipäivä, eli periaatteessa se tarkoittaa ei mitään ja saan auton käyttööni, joten voin hyvin hoitaa asioita rauhassa. Kiva juttu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti