11.3.2009

Päivän uskomaton saalis!

Ette arvaakaan kuinka m i e l e t ö n munkki minulle tänään sattui! Menin Euromarketiin ostamaan kissoille tarjouksessa olevaa jauhelihaa. Kiertelin siinä sitten mielenkiinnosta vähän muitakin kuin ruokaosastoa, ja silmiini sattui tosi hyvä ja minulle ajankohtainen tarjous: kastelukannu ja suihkupullo yhteishintaan 6.95. Ja ei mikä tahansa kastelukannu, vaan Eero Aarnion Evergreen! Toki olisin saanut valita minkä tahansa kastelukannun, mutta kun juuri Evergreeniä olin haikaillut, niin siihen tietysti tartuin (sitäpaitsi ne muut oli rumia). Suihkupullo ei ole mielestäni mitenkään erityisen kaunis, mutta kun nyt kerran yhteishintaan sain edullisemmin kuin yksittäin, niin hemmetti!
Noh, menin kassalle ja yllätyksekseni kassaneiti sanoikin, että kastelukannu on saman hintainen kuin normaalisti, mutta kaupanpäälle saa siis sen kahden euron suihkupullon. Näin ei kaupan mainosbannerissa lukenut ja suunnistin suoraan asiakasinfoon. Kerrottuani tilanteen, tiskin "täti" selvitti asian ja sanoi minun olleen aivan oikeassa ja että hinta korjataan kassakoneisiin. Tiesin, että Euromarketilla on hintatakuu eli jos asiakas huomaa, että myymälässä hintamerkinnöissä on eri hinta kuin kassalla, saa tuotteen ilmaiseksi.
Ja minähän sain!
Summa summarum: suihkupullo ja Evergreen kastelukannu = nolla euroa! Vieressä lasinen seinäkello kirpparilta, jonka maalasin vihreäksi. Minuuttiviisari puuttuu, joten otan sen koneiston ja viisarit toisesta vanhasta toimivasta kellostani. Ja sekin nolla euroa. :D

Lisäksi suunnistin Anttilan hintahulinoihin ja nappasin mukaani Iittalan Kivi -tuikun omenanvihreänä hintaan 10€. Kivien väreistä Ruusuoliivi kiehtoo, näin nimittäin yhden eilen Sokoksella livenä ja se oli ainakin siinä valossa aivan vihreä. Kaunis. Ehkä kokoelmani saa joskus sen riveihinsä.


Mattoasia etenee, ja olen päättänyt ostaa kaksi vyyhtiä vihreää matonkudetta. Vihreää siksi, että haluan vihdoin oikein kunnon vihreää väriä keittiööni.
Kaiken tämän huipuksi tein koulussa uuden säilytys/ kuivaustelineen keittiöön ja kirpparilta löysin teepussinpuristajan. Kylläpä koko päivä oli löytöjä täynnä!3 kommenttia:

 1. Olipas sulla hyvä tuuri kannun suhteen! En ole edes tiennyt, että euromarketissa myydään näitä kannuja! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, myydään kyllä ja tuuri oli toisaan aika hyvä, vähänkuin pienimuotoinen lottovoitto ellen sanoisi!
  Kannattaa muuten tosiaan kierrellä sellaisissakin kaupoissa, joista ei aina etsittävää tuotetta uskoisikaan löytävän. Olen itse löytänyt näin kiertelemällä ties mitä tosi kivaa ja vielä monasti hyvin edullisesti.
  Nykypäivän aarteenetsintää. ;)

  VastaaPoista
 3. pieni korjaus mä kerään sitruspusertimia ja tää "teepussin puristin" on tarkoitettu kattaukseen sitruuna lohkon siistiin pusertamiseen....

  VastaaPoista