10.3.2009

Yksi projekti valmis ja seuraava aluillaan

Tänään sain valmiiksi uuden talouspaperirullatelineen (mikä sanahirviö!) keittiöön. Teline on todella painava, täyttä rautaa, eikä todellakaan kaadu hurjimmassakaan menossa (you know, cats!). Olisin halunnut pinnasta krominkiiltoisen, mutta sen tekemiseen olisi mennyt liikaa aikaa ja resursseja. Tyydyin siis hiekkapuhaltamaan ja lakkaamaan pinnan.


Okei, on erittäin arveluttavaa säilyttää talouspaperia ja hedelmäkulhoa hellan päällä, mutta minkäs teet kun tilaa on niin vähän eikä lieisiä tule käytettyä juuri koskaan? Itseasiassa, en ole vielä kertaakaan käyttänyt liettä paistamiseen tämän vajaan kahden vuoden asumisjaksoni aikana, joten se siitä...

Seuraava projekti on matto keittiöön -niminen virkkaushanke, ja kävin tarkastamassa paikallisesta käsityöliikkestä matonkudetarjonnan. Ja mikä tarjonta: värejä laidasta laitaan ja nyt vielä loppuunmyyntitarjouksessa! Vaihtoehtoinani ovat vaaleanharmaa, tummanharmaa ja vihreä. Jessus kun en osaa päättää. Ehkä tummanharmaa matto vaaleanharmaalla keskiraidalla, tai sama vihreällä raidalla. Tai sitten ihan pelkkä tummanharmaa matto... tai pelkkä vihreä matto. Oi voi, ja vielä voisi muutaman korinkin virkata siinä samalla.

Kaiken tämän suunnittelun lisäksi eteisen vesihyasinttipunoskorin (toinen sanahirviö!) voisin maalata vihreäksi. Arveluttaa vain tuollaisen orgaanisen pinnan onnistuminen maalaamalla, tosin käyttäisin spraymaalia tarkoitukseen, mutta siitä huolimatta olen vähän epäileväinen. Mutta eihän se anna jos ei otakaan joten tuumasta toimeen vaan, no fear!

Kellokin pitäisi uudistaa sopimaan sisustuksen sävyihin. Kylläpäs tässä nyt on paljon uudistettavaa ilmaantunut. Mitä enemmän uudistaa, sitä enemmän keksii lisää uudistettavaa. Huoh, olen mahdoton.

PS. Lahjavinkki tuttaville: Iittalan kaikki vihreänsävyiset Kivi -tuikut ovat aina tervetulleita kotiini. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti