20.3.2010

Ehkä voin jo paljastaa...

Jotain suurta ja hienoa on tapahtumassa!
Ei, en ole vielä hankkimassa Bellalle kaveria eikä se liity mitenkään kissoihin.

Muutama viikko sitten sain tietää voittaneeni remonttilahjakortin ja tänään allekirjoitimme sopimuksen ja sovimme remontin alkamispäivän. Kyseessä on kylpyhuoneremontti. Koska itselläni ei ole omaa kylppäriä, oli selvää, että anna voittoni vanhemmilleni (onhan se edelleenkin myös minun kotini).

Olen saanut toimia pääsuunnittelijana ja lopputuloksesta tulee tyylikkään tummanharmaa-valkoinen: kiiltäviä isoja seinälaattoja ja muutama pehmeä yksityiskohta toteutettuna pyöreistä luonnonkivilaatoista. Remontti alkaa pääsiäisen jälkeen.

Nykyinen kylppäri on ensimmäinen ja ainoa, joka tähän huoneistoon on tehty vuonna 90, että jo oli aikakin... Voitto sattui muuten todella loistavaan saumaan, nimittäin olimme jo jonkin aikaa puhuneet kylppärin uusimisesta ja kas, kuin tilauksesta sain onnitteluviestin voitosta. Tulen kirjoittamaan uudistuksen etenemisestä kera havainnollisin kuvin täällä blogissani. Saatte nähdä, kuinka karmeasta tulee komea ja tylsästä tyylikäs.

Onneni on tosiaan kääntymässä. :D

4 kommenttia:

 1. Vau, aika makea voitto! Suunnitelmat ainakin kuulostaa hyvältä. :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, kuulostaa kivalta! (Ja olisi se kaverikin ollut kiva uutinen...)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista! :) Remppahan alkaa sitten ihan pian. Kuvia odotellessa...

  Ja samoin: olisi se kaverikin ollut kiva uutinen. ;)

  VastaaPoista
 4. Tiina, Sitruuna ja Jenni: Kyllä, suunnitelmat ovat hyvällä mallillaan ja remppa alkaa ihan tuota pikaa.

  Bellan kaveri olisi ollut kiva uutinen, mutta ihan vielä en ole niin pitkälle tehnyt suunnitelmia. Mutta eiköhän jotakin kirjoitettavaa siitäkin aiheesta tule jossakin vaiheessa.

  VastaaPoista