9.3.2010

Lehmät lisääntyvät


Nämä kantturat lähtevät Helsinkiläiseen pikkuputiikkiin myyntiin, kunhan ensin saavat väriä pintaansa. Saa nähdä, menevätkö kaupaksi. Kuvioiden koko ja muoto on vielä tässä vaiheessa pohdinnan alla.

9 kommenttia:

 1. Hui jännää, mihin putiikkiin?! Kerro sitten. :)

  Ja voitko nyt jo paljastaa, mistä olet ostanut kantturat? Ruutulehmästäsi innostuneena minäkin ideoin jo meille lehmälaumaa lipaston päälle, suunnittelin jo väritkin. Tai sitten luovun lehmänmaalaussuunnitelmasta ja ostankin Ruusu Design -lehmän. ;)

  VastaaPoista
 2. Nättejä! Minusta ovat tosi hienoja tuollaisinakin, ilman maalia :)

  VastaaPoista
 3. Jenni: Lehmät tulevat myyntiin Mingu Home -nimiseen liikkeeseen. Ehdottomasti kehotan sinua ostamaan Ruusu Design -lehmän (ei tässä kukaan mitään mainosta, kuvittelet vain!).
  Hmmm, en ole varma maltanko vielä kertoa mistä noita saa... ammattisalaisuus! ;)
  No okei, varmaan voin jossakin vaiheessa paljastaa senkin, mutta pidätän oikeuden vielä itselläni.

  luolaleijona: Ovathan ne ihan vinkeitä noinkin. :)

  VastaaPoista
 4. Saat pitää salaisuuden. :) Mutta älä salaile, milloin saa mennä shoppaamaan tuonne Mingu Design -kauppaan. Kävin jo verkkosivuila tiirailemassa ja oikein odotan kaupusteluretkeä!

  VastaaPoista
 5. Jenni: En ole vielä päässyt maalaushommiin, mutta viikonloppuna alkaa urakka. Ja voinhan minä tehdä sinulle ihan oman tilaustyönä juuri sellaisilla kuvioilla kuin haluat (ellet sitten halua maalata sellaisen joskus itse). :)

  VastaaPoista
 6. Onko tuo lupaus? Voi olla, että täältä hyvinkin tulee vielä joskus lehmätarjouspyyntö. :)

  VastaaPoista
 7. Jenni: Oli se lupaus. :)

  VastaaPoista
 8. Jee! Mulla on heti lehmävisio. :) Meilailen asiasta lähiaikoina. Ja jos musta ei kuulu, annan luvan lähettää lehmäspämmiä. ;) Lehmät on muuten ihan suosikkieläimiäni, ne on jotenkin niin leppoisia ja sympaattisia ja omalla tavallaan kauniitakin. Asuin ennen lähellä lehmihakaa ja kävin silittelemässä lehmiä iltaisin, se oli ihanaa. Olen usein ehdottanut, että meille voisi tulla vasikka, mutta ehdotusta ei ole hyväksytty, kumma kyllä.

  VastaaPoista
 9. Jenni: Loistavaa, olen valmiina.
  Mutta onpas kerrassaan merkillistä, ettei muu kotiporukka lehmää hyväksy. Sehän on niin pienikin eikä veisi paljon tilaakaan. Ja syökin kuin lintu. ;)

  VastaaPoista