23.3.2010

Keväällä kasvit kiinnostaa

Valo on lisääntynyt potenssiin sata pimeän talven jälkeen ja siksipä innostuin viikonloppuna Sellon Sembaloista ostamaan lisää viherkasveja sisustusta kaunistamaan. Pieni timjamipuu lähti mukaan. Ruukku on ehkä hivenen pieni, mutta ei se minusta näytä kovinkaan häritsevältä, pikemminkin kivalta.


...Niin ja kuten jotkut blogini lukijat tietävätkin, ei minun taloudessani elä yksikään aito viherkasvi kissan ja oman olemattoman viherpekaloni takia, on tämäkin siis tekokasvi. Kovin aidolta se kyllä näyttää.

2 kommenttia:

  1. Jättääkö Bella tekokukat rauhaan? Minä olin kerran mielestäni ovela ja ostin (kylläkin heinämäisen) tekokasvin - heti kun toin sen kotiin, kissat olivat rouskuttamassa muovia. Eli tekokasvitovat vielä huonompi vaihtoehto kuin oikeat. :(

    VastaaPoista
  2. Jenni: Kyllä jättää ihan nätisti rauhaan nuo tekokasvit, onneksi. Muovihan tosiaan olisi vieläkin pahempi kuin oikeiden kasvien natustelu.
    Bella ei ole koskaan ollut kiinnostunut huonekasveista, mutta rairuohot se kyllä löytää heti. Voisin kasvattaa tytölle kauraa pääsiäisen kunniaksi, niin on sitten laiduntamista vähäksi aikaa (paitsi sitten saattaa löytyä lattoilta tosi mukavia ylläreitä, joihin en soisi astuvan!). ;)

    VastaaPoista