13.3.2010

Terveisiä Mingu Homesta!

Kävin tänään Mingu Home -liikkeen omistajan, Mian, kanssa juttelemassa maalattavista lehmistäni ja sopimassa tulevista työvuoroista. Jes, saan siis ainakin jotakin työtä kesäksi, vaikka niin kovin laihalta viimeaikoina onkin näyttänyt. Kiitos kovasti Mialle! Lehmien maalaus alkaa ihan tuota pikaa.

Tässä muutamia maistiaiskuvia liikkeestä:
Tapaamisen jälkeen taroituksena oli mennä syömään lounasta Gyosai Sushiin, mutta paikka olikin take-away -ravintola, jossa oli paikkoja vain noin viidelle-kuudelle syöjälle. Emme mahtuneet, joten valitsimme tutun ja hyvän Success -kahvilan Korkeavuorenkadulta. Gyosai Sushista olin lukenut kehuja sen hyvästä hinta-laatu suhteesta, joten siellä aion käydä joku kerta uudestaa paremmalla tuurilla.

Wanhassa Satamassa on juuri nyt meneillään Kuva & Kamera -messut, joilla hirmuisesti houkuttaisi käydä, mutta sisäänpääsymaksu on minusta kyllä aika törkeä, 12 euroa, joten taidan jättää väliin. Tiedän, että messuilla olisi varmasti paljon hyviä tarjouksia joita en voisi vastustaa, joten ihan hyvä etten mene sinne houkutusten vietäväksi. Jospa nyt vain opettelisin ensin uuden kamerani käytön perinpohjaisesti, ennen kuin ryntään eteenpäin. Voisin keskittyä välillä lompakon suun sulkemiseen.

2 kommenttia:

  1. Houkuttelevan näköistä, ja yksi pitkään ostoslistalla ollut juttukin heti löytyi (soijakynttilä). Onnea uudesta työpaikasta! :)

    VastaaPoista
  2. Jenni: Kiitos onnitteluista! Nyt on ollut tosi hankala saada mitään duunipaikkaa, joten olen todella iloinen tästä käänteestä.

    Kannattaa ehdottomasti piipahtaa liikkeessä, paljon kauniisti kuluneita ja oikeasti vanhoja kalusteita. Niin, ja kohta sellaisia hauskan värisiä lehmiäkin... ;)

    VastaaPoista